Kongressipalveluiden tarjoajat - Visit Tampere

Tampereella toimii useita kongressipalvelutoimistoja, ammattikielellä PCO = Professional Congress Organiser. Autamme Visit Tampereessa mielellämme myös toimistoille lähetettävien tarjouspyyntöjen laatimisessa ja tarjousten vertailussa.

 

Täyden palvelun toimistot

Tavicon Oy

Tavicon on 30 vuotta toiminut täyden palvelun kokous- ja kongressipalvelutoimisto, jossa työskentelee neljä henkilöä. Toteutamme erikokoisten tilaisuuksien, kansainvälisten ja kotimaisten, käytännön järjestelyt ammattitaidolla alusta loppuun tai vain erikseen sovittavat osa-alueet. Toimistomme sijaitsee Tampere-talossa. Olemme osa Tampereen Messut-konsernia.

Tavicon Oy:n kotisivut

 

Konferenssitukipalvelut

Tampereen yliopiston järjestämien konferenssien toteuttamisessa tiedekuntia tukee yliopistopalvelujen organisoima konferenssitukipalvelut. Konferenssitukipalvelut on yliopiston oma konferenssipalvelu (in-house PCO), joka kattaa konferenssipalveluiden lisäksi myös järjestämisessä tarvittavat yliopiston sisäiset hallinnolliset palvelut. Konferenssitukipalvelut tarjoaa palvelua konferenssia järjestävälle tiedekunnalle konferenssin tapahtumahallinnassa ja tiedekunta vastaa konferenssin sisällöstä. Tukipalvelun kokonaisuus sovitaan kunkin konferenssin kohdalla erikseen konferenssin tarpeiden mukaan. Konferenssitukipalveluilta saat neuvoja ja tukea niin isoihin kuin pieniinkin konferenssin järjestelyiden yksityiskohtiin.

Lisää Konferenssitukipalveluista

 

Meetings Mill

Meetings Mill tarjoaa tehokasta ja yksilöllistä apua tapahtuman tai konferenssin järjestämiseen. Hoidamme esim. tapahtuman projektinhallinnan tai eri osa-alueita sopimuksen mukaan. Meillä on vahva kokemus  vaativien, satojen osallistujien kansainvälisten kongressien järjestämisestä.  Vuonna 2010 perustettu Meetings Mill toteuttaa myös teemallisia opastuksia ja ohjelmia ryhmille Tampereella. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita valtakunnallisesti.

Meetings Millin kotisivut