Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Visit Tampere Partners – verkosto

Visit Tampere Partners – verkosto kokoaa alueen matkailutoimijat yhteen tavoitteenaan edistää yritysten verkostoitumista, tarjota kumppaneille mahdollisuuden oppia yhdessä ja osallistua kanssamme alueellisen markkinoinnin ja myynninedistämisen suunnitteluun. Visit Tampere edistää kumppaniyritysten kansainvälistymistä. Verkoston kumppaneita saatetaan yhteen niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla toimivien matkan-, kongressi- ja tapahtumajärjestäjien kanssa. 

Visit Tampere tarjoaa kumppaneilleen kohdennettuja palveluita näkyvyyden ja myynnin kasvattamiseen sekä kansainvälistymisen tueksi. 

Kumppaniksemme voivat tulla niin Tampereen kaupunkiseudulla kuin muuallakin toimivat yritykset ja yhteisöt.  

Visit Tampere Partners -verkosto edistää kumppaniyritysten välistä yhteistyötä muun muassa järjestämällä vuosittain  

  • Verkostoitumis- ja infotilaisuuksia ajankohtaisista matkailuteemoista
  • Yhteismarkkinoinnin suunnittelutilaisuuksia
  • Koulutuksia   
  • VisitFestival – vuosittainen matkailutoimialan verkostotapahtuma 

Ota yhteyttä ja tule mukaan! 

Noora Heino

Johtaja, kumppanuudet & markkinointi

Vastaan kumppanuuksista, myynninedistämistoimenpiteistä ja markkinoinnista Visit Tampereella. Yhdessä alueen kumppaneiden kanssa tarjoamme niin kotimaisille kuin kansainvälisille vierailijoille mahdollisuuden vierailla Suomen mielenkiintoisimmassa kaupungissa, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

 

 

Pirjo Puukka

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet, Saksa ja UK

Vastaan Visit Tampere Partners -verkoston kansainvälistymispolun alussa olevista asiakkuuksista, Saksan ja Iso-Britannian markkinoista sekä Lakeland-yhteistyöstä näissä maissa.

Mari Saloniemi

Asiakkuusvastaava, kumppanuudet ja Aasia

Vastaan Visit Tampere Partners -kumppanuusverkostosta sekä Aasiaan suuntautuvista toimenpiteistä. Teen yhteistyötä sekä kansainvälisten että kotimaisten matkanjärjestäjien ja alueen matkailuyritysten kanssa.