Markkinointi ja viestintä - Visit Tampere

Visit Tampere Oy markkinoi Tampereen seutua kansallisesti ja kansainvälisesti. Tuotamme markkinointimateriaalia, jolla sinäkin voit tehdä seutuamme tunnetuksi. Tarjoamme yrityksellesi asiantuntija-apumme ja ajankohtaisen matkailutiedon lisäksi useita väyliä näkyä siellä, missä mekin teemme Tamperetta tunnetuksi. Toivotamme myös median edustajat ja sosiaalisen median vaikuttajat tervetulleiksi Tampereelle; autamme vierailuiden järjestämisessä, kun seudun matkailuhelmet ovat hakusessa.

Ota yhteyttä - Autamme mielellämme!

Karoliina Lehtonen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
karoliina.lehtonen@visittampere.fi
+358505720606

Vedän Visit Tampereen markkinointia ja viestintää. Vastaan mm. kotimaisen ja kansainvälisen markkinoinnin suunnittelusta kumppaniverkoston kanssa – Ota yhteyttä, jos markkinointiyhteistyö kiinnostaa!

Sari Mäkelä

Senior Specialist
sari.makela@visittampere.fi
+358408004202

Vastaan Visit Tampere Oy:n viestinnästä ja tiedottamisesta. Linjaan työssäni, miten viestimme sekä eri kanavissamme (kuten sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa) että medialle.

Miksi Tampere?

Tampere tuntui heti kodilta, kun juna minut tänne toi. Vajaassa parissakymmenessä vuodessa siitä on tullut elämäntapa. Tampere <3

Olga Javits

Specialist
olga.javits@visittampere.fi
+358408650243

Viestin maan parhaasta kaupungista ja autan muita löytämään sen, mm. järjestämällä kv-bloggaajien vierailuja.

Heli Jokela

Specialist
heli.jokela@visittampere.fi
+358408441116

Toimin markkinoinnin monitoiminaisena sekä Noora Heinon äitiyslomasijaisena Visit Tampere Partners -verkoston käytännön asioissa.

Miksi Tampere?

Rakkaassa syntymäkaupungissa yhdistyvät kiehtova menneisyys, vauhdikas nykyhetki ja päätähuimaavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Jenika Kervinen

Specialist
jenika.kervinen@visittampere.fi
+358408609818

Hallinnoin visittampere.fi-sivuston suomen- ja englanninkielistä sisältöä, naputtelen artikkeleita ja nostan Tampereen parhautta esille somessa ja uutiskirjeissä.

Miksi Tampere?

Tampere yllättää positiivisesti tällaisen matkailun parissa yli vuosikymmenen ajan työskennelleen paljasjalkaisenkin!

Turo Leppänen

Specialist
turo.leppanen@visittampere.fi
+358408609217

Vastaan matkailuneuvonnan kehittämisestä ja digitalisoinnista, saksankielisistä sisällöistä, erilaisista kartoista ja esitteistä sekä matkailijoiden palvelupoluista ja asiakaspalvelun toimivuudesta.

Miksi Tampere?

Tampere tarjoaa kaikki ison kaupungin edut mukavan kompaktissa paketissa. Siksi Tampere.

Laura Vanzo

Valokuvaaja
laura.vanzo@visittampere.fi
+358447200578

Olen Visit Tampereen valokuvaaja. Luon visuaalista sisältöä (kuvia, videoita, cinemagraph-kuvia) eri kanaviimme. Hoidan myös Visit Tampereen kuvapankkia sekä Instagramia.

Miksi Tampere?

Ison kaupungin tyyli, kauniin ja rauhaisan luonnon keskellä. Valokuvaajan unelmapaikka!

Emmiina Lindfors

Specialist
emmiina.lindfors@visittampere.fi
+358408284999

Toimin markkinointi- ja viestintätiimin apurina. Matkailuneuvontaa, visittampere.fi-sivuston päivittelyä, vaikuttajavierailujen järjestämistä ja yleistä toimistohulinaa!

Miksi Tampere?

Suomen parhain opiskelijakaupunki!