Media ja vaikuttajat - Visit Tampere

Mediavierailulle Tampereelle?

Oletko toimittaja, bloggaaja, vloggaaja, instagrammaaja tai muuten intohimoinen sosiaalisen median käyttäjä, jolla on paljon seuraajia? Haluaisitko vierailla Tampereella ja jakaa kokemuksesi seuraajillesi? Hae mediavierailulle Suomen suosituimpaan matkailukaupunkiin! Kerro meille kanavistasi, valitse itsellesi aihe ja seuraava matkasi saattaa suuntautua Tampereelle!

Visit Tampere sosiaalisen median vaikuttajille
Voit valita useita teemoja.

Ota yhteyttä!

Sari Mäkelä

Senior Specialist
sari.makela@visittampere.fi
+358408004202

Vastaan Visit Tampere Oy:n viestinnästä ja tiedottamisesta. Linjaan työssäni, miten viestimme sekä eri kanavissamme (kuten sivustollamme ja sosiaalisessa mediassa) että medialle.

Miksi Tampere?

Tampere tuntui heti kodilta, kun juna minut tänne toi. Vajaassa parissakymmenessä vuodessa siitä on tullut elämäntapa. Tampere <3

Heli Jokela

Specialist
heli.jokela@visittampere.fi
+358408441116

Toimin markkinoinnin monitoiminaisena sekä Noora Heinon äitiyslomasijaisena Visit Tampere Partners -verkoston käytännön asioissa.

Miksi Tampere?

Rakkaassa syntymäkaupungissa yhdistyvät kiehtova menneisyys, vauhdikas nykyhetki ja päätähuimaavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Laura Vanzo

Valokuvaaja
laura.vanzo@visittampere.fi
+358447200578

Olen Visit Tampereen valokuvaaja. Luon visuaalista sisältöä (kuvia, videoita, cinemagraph-kuvia) eri kanaviimme. Hoidan myös Visit Tampereen kuvapankkia sekä Instagramia.

Miksi Tampere?

Ison kaupungin tyyli, kauniin ja rauhaisan luonnon keskellä. Valokuvaajan unelmapaikka!