Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Koronapandemia on tuonut mukanaan uudenlaisia tarpeita kokousjärjestäjille niin fyysisissä kokoontumissa kuin tarjottavien virtuaaliratkaisujen osalta. Tamperelaiset kokouspaikat ovat muuttaneet ketterästi tilojaan entistä turvallisemmiksi kohtaamispaikoiksi. Tarve ja kysyntä virtuaalikokouksille on tästä huolimatta kasvussa.

Tampereella on tarjolla monipuolisesti vastuullisia vaihtoehtoja erilaisiin kokouksiin – virtuaalisista fyysisiin tai näiden yhdistelmiin.

 

Kokouspaikkoja Tampereella

G-Livelab

Esimerkiksi lähinnä keikkapaikkana tunnettu G-Livelab on erinomainen paikka järjestää hybridikokous. Turvavälein paikan saliin mahtuu 70 henkeä, pohjakerroksen studioon 10 henkeä. G-Livelabilla on oma, integroitu stiimausvalmius. Striimaus toteutetaan tilaisuudesta riippuen 1-3 kameralla asiakkaan valitsemalle alustalle. Paikan päällä on osaava henkilökunta, joka auttaa kaikissa asioissa striimauksesta alustan valintaan. G-Livelab on tunnettu laadukkaasta äänentoistostaan, mutta heillä on myös laadukas AV-laitteisto, joka mahdollistaa näyttävät visuaaliset ratkaisut

G-Livelabin kotisivut

Tampere-talo

Tampere-talo on näyttävästi mainostanut turvallisia kohtaamisia mm. videon avulla, mutta tarjoaa samalla mahdollisuutta virtuaalisiin kokouksiin. Virtuaalitapahtuman järjestäminen on haluttu tehdä helpoksi – kaiken saa yhdeltä luukulta.  Tampere-talossa on saleja joista valita, riippuen tilaisuuden koosta ja muodosta (hybridi- tai virtuaalitapahtuma). Myös virtuaaliset näyttelyt ja posterinäyttelyt ovat mahdollisia. Apukin on aina lähellä Tampere-talossa, missä työskentelee lukuisia osaavia av- ja it-henkilöitä.

Tampere-talon kotisivut 

Technopolis

Technopoliksella on Tampereella useampia toimipaikkoja, Tampereen keskustassa Technopolis Yliopistonrinne ja tänä vuonna avattu Technopolis Asemakeskus sekä Hervannassa Technopolis Hermia. Molemmissa toimipaikoissa on 10 hengen tiloja kiinteällä konferenssikamera –ratkaisulla – helppo valinta asiakkaalle! Näiden lisäksi kaikilla kampuksilla on muutamia kannettavia konferenssikameroita vuokrattavissa n. 10 hengen kokouksiin. Striimaukset onnistuvat yhteistyökumppaneiden kautta.

Technopoliksen kotisivut

Tamperen Messu- ja Urheilukeskus

Tampereen suurimmat tilat löytyvät Tamperen Messu- ja Urheilukeskuksesta, minne on rakennettu erillinen virtuaalistudio striimattuja tapahtumia varten. TähtiAreenalla on omat tilat myös live-tapahtumille. Pienimmillään voit saada kokoustilaan yksinkertaisen, omaan tietokoneeseen liitettävän, web-kameran mikrofonilla ja lähettää sitä kautta kuvaa ja ääntä eri alustoille.

Tamperen Messu- ja Urheilukeskuksen kotisivut

Scandic hotellit

Myös Tampereen hotellit voivat tarjota virtuaali- ja hybridikokouksia lukuisissa toimipisteissään. Scandic –ketju myy kokoustilojaan 50% kapasiteetilla, ja heillä on videoneuvottelulaitteisto Scandic Tampere City –hotellissa. Laitteisto on vuokrattavissa muihinkin ketjun hotelleihin.

Scandic-hotellien kotisivut

Lapland Hotels Tampere

Lapland Hotels Tampere tarjoaa tiloja 100 hengelle (90 luokkamuodossa), ja kokous on mahdollista järjestää virtuaalisena tai hybridinä. Järjestelyt tilataan ulkopuoliselta toimittajalta, mutta uuteen, ensi vuoden lopussa avattavaan Lapland Hotels Arenaan tulee kiinteät virtuaali- ja hybridikokouslaitteet.

Lapland Hotels Tampereen kotisivut

Sokos –hotellit

Myös Sokos –hotellien kokoustiloissa voit järjestää virtuaalisia kokouksia. Täällä, kuten kaikissa ym. kokouspaikossa on hyvät internet –yhteydet, joten ulkopuoliselta toimijalta tilattavat laitteet toimivat moitteetta. Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun, joka voi asiakkaan tarpeet huomioon ottaen ehdottaa juuri sopivaa ratkaisua.

Sokos-hotellien kotisivut