Tapahtumajärjestäjille - Visit Tampere

Tampere – Tapahtumakaupunki

Visit Tampereen tapahtumapalvelut ovat monessa mukana. Haluamme tehdä Tampereesta parhaan mahdollisen paikan kaikenlaisille tapahtumille. Toimimme tapahtumien kumppanina, haistelemme uusia tapahtumatrendejä, tarjoamme tapahtumille asiantuntijapalveluita ja haemme Tampereelle kulttuurin ja urheilun suurtapahtumia.

Jos sinulla on hyvä idea, valmis konsepti tai vakiintunut tapahtuma, me tuemme sinua maksutta kaikissa tapahtumajärjestämisen osa-alueissa:

  • sopivan tapahtumapaikan löytäminen
  • tehokkaiden ja edullisten markkinointikeinojen hyödyntäminen
  • siistin ja turvallisen tapahtuman järjestäminen
  • tarvittavien lupien hakeminen ja ilmoitusten tekeminen
  • budjetin suunnittelu ja oikean kohderyhmän hahmottaminen
  • yksityisten ja julkisten yhteistyökumppaneiden löytäminen

Kaupunki on sinun. Kerro, kuinka voimme olla avuksi.

Tapahtumien Tampere -esite

Tutustu uuteen Tapahtumien Tampere -esitteeseemme tästä. Esitteen paperiversioita on tarjolla erityisesti kaikille, jotka haluavat esitellä Tampereen tapahtumajärjestämismahdollisuuksia ulkopaikkakuntalaisille. Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset paperiversioita.

 

 

Visit Tampere tähtää korkealle ja kovaa

Visit Tampereen tehtävänä on vahvistaa kaupungin vetovoimaisuutta ja elämystaloutta sekä tarjota tapahtumajärjestäjää helpottavia palvelukokonaisuuksia.

Visit Tampere edistää myös Tampereen potentiaalia kulttuurin ja liikunnan suurtapahtumakaupunkina, seuraa tapahtumien olemusta, olosuhteita ja rytmiä, kokoaa yhteen keskeisiä toimijoita ja haistelee tulevaisuuden trendejä. Visit Tampere tähtää siihen, että Tampere on kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettu tapahtumien kaupunki.

Kaupungin toimintaa ohjaavat linjaukset

Visit Tampere Oy toteuttaa Tampereen kaupungin tapahtuma-, matkailu-, ja markkinointialojen asiantuntijapalveluita. Tampereen kaupungin toimintaa ohjaavat Tampereen strategia 2030 sekä keskeiset toimintalinjaukset. Strategian ja toimintalinjauksien kautta voit tutustua kaupungin toimintaa ohjaaviin tavoitteisiin, painopistealueisiin, kehittämiskohteisiin ja tulevaisuuden näkymiin.