Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tampere – Tapahtumakaupunki

Tapahtumajärjestäjien asiantuntijapalvelut siirtyivät 1.1.2020 Visit Tampere Oy:stä Tampereen kaupungin alaisuuteen. Palvelumme säilyvät muutoksesta huolimatta ennallaan, Tapahtumajärjestäjän oppaan ja muut tapahtumajärjestäjien palvelut löydät toistaiseksi Visit Tampereen sivuilta. Tapahtumiin liittyviin kysymyksiin vastaavat tapahtumajohtaja Perttu Pesä, tapahtuma-asiantuntija Marko Stenström, tapahtumatuottaja Matilda Salminen ja koordinaattori Heidi Korkeamäki. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi. Meidät tavoittaa myös osoitteesta tapahtumapalvelut (at) tampere.fi.

Tapahtumapalvelut ovat monessa mukana. Haluamme tehdä Tampereesta parhaan mahdollisen paikan kaikenlaisille tapahtumille. Toimimme tapahtumien kumppanina, haistelemme uusia tapahtumatrendejä, tarjoamme tapahtumille asiantuntijapalveluita ja haemme Tampereelle kulttuurin ja urheilun suurtapahtumia.

Jos sinulla on hyvä idea, valmis konsepti tai vakiintunut tapahtuma, me tuemme sinua maksutta kaikissa tapahtumajärjestämisen osa-alueissa:

  • sopivan tapahtumapaikan löytäminen
  • tehokkaiden ja edullisten markkinointikeinojen hyödyntäminen
  • siistin ja turvallisen tapahtuman järjestäminen
  • tarvittavien lupien hakeminen ja ilmoitusten tekeminen
  • budjetin suunnittelu ja oikean kohderyhmän hahmottaminen
  • yksityisten ja julkisten yhteistyökumppaneiden löytäminen

Kaupunki on sinun. Kerro, kuinka voimme olla avuksi.

Tapahtumien Tampere -esite

Tutustu Tapahtumien Tampere -esitteeseemme tästä. Esitteen paperiversioita on tarjolla erityisesti kaikille, jotka haluavat esitellä Tampereen tapahtumajärjestämismahdollisuuksia ulkopaikkakuntalaisille. Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset paperiversioita.

 

 

Kaupungin toimintaa ohjaavat linjaukset

Tampereen kaupungin toimintaa ohjaavat Tampereen strategia 2030 sekä keskeiset toimintalinjaukset. Strategian ja toimintalinjauksien kautta voit tutustua kaupungin toimintaa ohjaaviin tavoitteisiin, painopistealueisiin, kehittämiskohteisiin ja tulevaisuuden näkymiin.