Abribus varauslomake - Visit Tampere

Varauslomake

Vuoden 2020 abribus-mainospaikkojen haku on auki välillä ti 1.10. klo 10 – to 3.10. klo 12. Tämän jälkeen hakemuksia otetaan vastaan vain jos paikkoja on jäljellä. Paikkoja ei jaeta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vuoden 2021 paikkojen haku on lokakuussa 2020 tarkemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Abribus-mainospaikat ovat ympäri kaupunkia sijoitettuja ulkomainostusjulistepaikkoja, jotka jaetaan toimijoille perustuen Tampereen kaupungin ja palveluntuottajan väliseen sopimukseen. Ne on tarkoitettu monipuoliseen tapahtumien ja kaupungin omien toimintojen esittelemiseen. Julistepaikat ovat ilmaisia, mutta käyttäjä vastaa julisteiden suunnittelusta, painattamisesta ja kuljetuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Mainostusjakso on pituudeltaan enintään kaksi viikkoa, se alkaa parittoman viikon maanantaina ja päättyy parillisen viikon sunnuntaina.

Pääsääntöisesti yksi toimija voi saada yhden kahden viikon mainostusjakson vuodessa. Paikkojen jakaminen riippuu halukkaiden mainostajien määrästä ja erilaisista kaupunkikuvallisista ja kaupallisista tekijöistä.

Mikäli kuitenkin haette useampaa kuin yhtä mainostusjaksoa, merkitkää lisätietoihin, mikä jaksoista on tärkein. Lisätietoihin kannattaa myös merkitä mahdolliset vaihtoehtoiset jaksot (jos esim. haette ensisijaisesti jaksoa 3.6. – 16.6., mutta teille käy myös 17.6. – 30.6.).

Mainospaikat ovat varsinkin kesäkaudella erittäin suosittuja emmekä valitettavasti voi taata kaikille halukkaille lainkaan mainostuspaikkaa. Parhaat mahdollisuudet paikan saamiseen ovat maalis – huhtikuussa ja loka – joulukuussa.

Ohjeet ovat osoitteessa https://visittampere.fi/ammattilaiset/tapahtumajarjestajille/palvelut/markkinointi-ja-nakyvyys/abribus-mainostaulut/

Tiedotamme hyväksytyistä varauksista lokakuun loppuun mennessä.

Lisätiedot:

Jonna Nyholm
Projektisuunnittelija
Smart Tampere
Tampereen kaupunki
+358 40 674 3617
infopinnat (at) tampere.fi

Abribus varauslomake

VARAAVAN YHTEISÖN TIEDOT

YHTEYSHENKILÖN TIEDOT

VARAUKSEN TIEDOT

Visit Tampere kerää tietoa tapahtumista.
Voit esittää toivomuksen siitä, haluaisitko mieluummin mainostaa sarjassa 1 vai sarjassa 2. Sarjojen julistepaikat ovat tasaisesti sijoiteltu pitkin keskustaa ja molemmat sarjat ovat täysin yhtä hyvät. Sarjan valinta voi olla järkevää silloin, jos vaikka yhden sarjan yksi juliste on suoraan oman tapahtumapaikkanne edessä. Lue tästä halutessasi sarjojen yksittäisten julistepaikkojen osoitteet. Toivottua sarjaa ei voida taata.