Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Medianäytöt

Tampereen kaupunki välittää maksutonta mainostilaa tällä hetkellä kolmeen katujen varsilla sijaitsevaan medianäyttöön. Näytöt on tarkoitettu tapahtuman esittelyyn eikä niissä saa näkyä kolmannen osapuolen markkinointia tai lipunhintoja. Mainospaikka on ilmainen, mutta mainoksen suunnittelukustannukset tulevat toimijan itsensä hoidettaviksi.

Paikkaa medianäyttöön voi hakea ympäri vuoden nettisivujen kautta. Mikäli paikka myönnetään, tapahtumajärjestäjä tekee aineiston tarvittavissa tiedostomuodoissa ja toimittaa sen Tampereen kaupungille.

HUOM! Medianäyttömainosten toimitusosoite on muuttunut, jatkossa osoite on infopinnat (at) tampere.fi. Vanhaan osoitteeseen lähetetyt mainokset välitetään eteenpäin.

 

Medianäyttöjen varaus- ja aineisto-ohje

Paikkoja myönnetään yleensä yhden tai kahden viikon jaksoissa. Pääsääntöisesti yksi toimija voi saada vain yhden mainostusjakson vuodessa. Paikkojen jakaminen riippuu halukkaiden mainostajien määrästä ja erilaisista kaupunkikuvallisista ja kaupallisista aspekteista.

Lomakkeella haetaan mainospaikkaa kolmelle medianäytölle, jotka sijaitsevat Laukontorilla, Mustanlahden satamassa ja Lielahdenkadun varrella. Vaadittavien kuvatiedostojen koot ovat seuraavat:

  • Lielahti: leveys 768 x korkeus 384 pikseliä, jpg-muodossa
  • Laukontori ja Mustanlahden satama: leveys 288 x korkeus 192 pikseliä, png-muodossa

Lielahden mainoskuva (768×384 px) tulee toimittaa jpg-muodossa ja Laukontorin ja Mustanlahden kuva (288×192 px) png-muodossa Tampereen kaupungille sähköpostitse osoitteeseen infopinnat (at) tampere.fi viimeistään mainostusta edeltävän viikon keskiviikkona klo 12 mennessä. Huolehdithan, että tiedostonimet ovat muotoa tapahtuma_leveys x korkeus.jpg esim. MeidanTapahtuma_288x192.png tai Meidan_festivaali_768x384.jpg.

Medianäyttöjen varauslomake

Medianäyttöjen varauslomake
VARAAVAN YHTEISÖN TIEDOT
Syötä tähän yrityksen tai yhteisön virallinen nimi kuten se on yritys-/yhteisörekisterissä.
YHTEYSHENKILÖN TIEDOT
Tähän sähköpostiosoitteeseen tulee myös kuittaus tehdystä varaushakemuksesta.
VARAUKSEN TIEDOT
Anna varaukselle nimi, joka on riittävän kuvaava sekä omiin tarpeisiinne että meille, esim. tapahtuman nimi.
Ennen varauksen tekemistä tutustu medianäyttöjen ohjeisiin ja tietosuojaselosteeseen.

Lue lisää