Medianäytöt - Visit Tampere

Medianäytöt

Visit Tampere välittää maksutonta mainostilaa tällä hetkellä kolmeen katujen varsilla sijaitsevaan medianäyttöön. Näytöt on tarkoitettu tapahtuman esittelyyn eikä niissä saa näkyä kolmannen osapuolen markkinointia tai lipunhintoja. Mainospaikka on ilmainen, mutta mainoksen suunnittelukustannukset tulevat toimijan itsensä hoidettaviksi.

Paikkaa Visit Tampereen medianäyttöön voi hakea ympäri vuoden nettisivujen kautta. Mikäli paikka myönnetään, tapahtumajärjestäjä tekee aineiston tarvittavissa tiedostomuodoissa ja toimittaa sen Visit Tampereelle.

 

Medianäyttöjen varaus- ja aineisto-ohje

Paikkoja myönnetään yleensä yhden tai kahden viikon jaksoissa. Pääsääntöisesti yksi toimija voi saada vain yhden mainostusjakson vuodessa. Paikkojen jakaminen riippuu halukkaiden mainostajien määrästä ja erilaisista kaupunkikuvallisista ja kaupallisista aspekteista.

Lomakkeella haetaan mainospaikkaa kolmelle medianäytölle, jotka sijaitsevat Laukontorilla, Mustanlahden satamassa ja Hervannan valtaväylän varrella Kalevan Prisman kohdalla. Vaadittavien kuvatiedostojen koot ovat seuraavat:

Hervannan valtaväylän mainoskuva (768×384) tulee toimittaa sähköpostitse jpeg-muodossa ja Laukontorin ja Mustanlahden kuvat (288×192) png-muodossa Visit Tampereelle(events(at)visittampere.fi) viimeistään mainostusta edeltävän viikon keskiviikkona klo 12 mennessä.

Medianäyttöjen varauslomake

Tätä sivuamme rakennetaan vielä. Toistaiseksi medianäyttöjä haetaan tällä lomakkeella.

Lue lisää