Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Neuvonta

Tapahtumat vaativat usein laajan joukon monipuolisia, taitavia eri alojen tekijöitä.

Avustamme sinua kutsumaan koolle tapahtuman kannalta keskeiset kaupungin tahot, turvallisuus- ja pelastusviranomaiset sekä kumppanit yhteiseen tapaamiseen. Näin pääset nopeasti tutuksi keskeisten yhteyshenkilöiden kanssa. Saat myös paljon hyödyllistä tietoa mm. lupien, tilojen, rakenteiden, sähköjen ja turvallisuuden osalta.

Tarjoamme myös apua löytämään tapahtumallesi sopivia taitajia, osaajia ja ammattilaisia Tampereelta. Pohdimme mielellämme kanssasi uusia, luovia ja kokeilevia ratkaisuja liittyen mm. vuodenaikoihin, ajankohtiin sekä tapahtumapaikkoihin ja -tiloihin.

Voimme tarvittaessa pohtia yhdessä sitä, miten tapahtumasi voisi näkyä, kuulua, tuntua, tuoksua ja maistua Tampereen katukuvassa ja miten tapahtumasi olisi mahdollisimman monen saavutettavissa.

Sopimuspalvelut

Tapahtumat pitävät sisällään mittavia kokonaisuuksia ja vastuita. Vastuualueiden selvittämiseksi ja turvaamiseksi tarvitaan sopimuksia. Kaupungin ollessa merkittävällä tavalla tapahtumasi kumppanina laaditaan aina tapahtumakohtainen yhteistyösopimus. Selvitämme myös, mitä muita sopimuksia tapahtumassa tarvitaan toimiessasi esim. kaupungin tiloissa.

Avustamme sinua:

  • valmistelemalla sopimuspohjan tapahtumakohtaisesti
  • järjestämällä tarvittaessa tapaamisen, jossa sopimusta käydään yhdessä läpi
  • tiedottamalla sinua sopimusvalmistelun aikataulusta ja vaiheista
  • seuraamalla sopimuksien toteutumista

Yhteenveto- ja arviointipalvelut

Tapahtuman alkukartoitus

Haluamme olla apunasi heti tapahtumasi alkumetreiltä lähtien. Pyydämme sinua täyttämään sähköisen alkukartoituslomakkeemme, jotta voimme tukea tapahtumasi järjestämistä parhaalla mahdollisella tavalla. Alkukartoituksen kautta saamme kattavasti tietoa tapahtumasi luonteesta, ajankohdasta, kohderyhmästä ja tarpeista, joita sinulla on esimerkiksi tiloihin, toteutukseen ja ajankohtaan liittyen.

Alkukartoituslomake tulossa pian. Otathan yhteyttä meihin sähköpostitse tapahtumapalvelut (at) tampere.fi.

Tapahtuman jälkiarviointi

Haluamme pohtia kanssasi tapahtuman jälkeen sen parhaita paloja ja ikimuistoisimpia hetkiä, tavoitteiden toteutumista, tapahtuman sosiaalisia, yhteisöllisiä ja taloudellisia vaikutuksia sekä tapahtuman menestystekijöitä, keskeisiä haasteita ja tulevaisuuden näkymiä. Muistathan täyttää tapahtuman sähköisen arviointilomakkeen.

Lomakkeessa pyydämme sinua lisäksi antamaan palautetta Tapahtumapalveluiden toiminnasta, jotta voimme palvella sinua tulevaisuudessa entistä paremmin. Voit antaa palautetta myös sähköpostitse osoitteeseen tapahtumapalvelut (at) tampere.fi.

Molemmat kaavakkeet ovat luottamuksellisia ja käytämme tietoja ainoastaan palvelujemme laadun takaamiseen ja parantamiseen.

Jälkiarviointilomake tulossa pian. Otathan yhteyttä meihin sähköpostitse.

Tapahtumajärjestäjän opas

Moneen tapahtumiin liittyvään kysymykseen löytyy vastaus tapahtumajärjestäjän oppaasta. Sieltä saat neuvoja muun muassa tapahtumapaikan ja -ajan valintaan, tapahtuman turvallisuuteen, rakenteisiin ja lupiin sekä ilmoituksiin. Tutustu oppaaseen täältä.

Lue lisää