Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Lehdet, radio ja tv

Ilmoittaminen lehdessä

Lehtimainonta on suosittu tapa ilmoittaa tapahtumista. Varsinkin sanomalehdet ovat nopea media, jonne ilmoituksen voi parhaimmillaan saada jo seuraavaksi päiväksi. Ilmaisjakelulehdet saavuttavat usein laajan yleisön, joskin niistä saatetaan lukea vain muutamia sivuja. Aikakauslehdet puolestaan luetaan usein tarkemmin, mutta ne ilmestyvät harvemmin – pitää miettiä, miten motivoida ihminen ostamaan lippu tai tekemään päätös tapahtumaan osallistumisesta viikkoja tai kuukausia ennen tapahtumaa.

Joistakin lehdistä on netissä näköisversio, toisilla on suppeammat nettisivut. Nettiversioiden käyttäjäprofiili voi olla eri kuin painetulla lehdellä. Kannattaa selvittää, halutaanko oman ilmoituksen näkyvän jossakin muodossa myös nettiversioissa.

Tampereella ja lähiseudulla suosittuja sanoma- ja ilmaisjakelulehtiä ovat muun muassa Aamulehti, Tamperelainen, Moro, Suur-Tampere, Voima, Hervannan sanomat, Ideapark Uutiset, Kangasalan sanomat, Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Sydän-Hämeen lehti ja Ylöjärven Uutiset.

Radio- ja tv-mainonta

Radiossa ja televisiossa mainostaminen tarjoaa mahdollisuuden tuoda äänen ja kuvan avulla oma tapahtuma suuren yleisön tietoisuuteen. Varsinkin radiossa pitää panostaa toistojen määrään. Radio- ja tv-mainosten hinta riippuu ratkaisevasti toistomääristä ja esitysajoista, mutta kustannus on yleensä suurehko.

Tampereella ja Pirkanmaalla majaansa pitäviä radioita ovat muun muassa SUN Radio, FUN Tampere, Radio Moreeni, Radio Musa ja Pispalan Radio. Monet valtakunnalliset radiokanavat kuuluvat myös Tampereella.

Lue lisää