Tietoa KokousNetistä - Visit Tampere

Ideoita ja ratkaisuja kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Laaja tarjonta kokous-, juhla- ja juhlatiloja sekä erilaisia aktiviteetteja Tampereelta ja Pirkanmaalta!

KokousNet.fi:stä löydät Tampereen seudun laajimman ja monipuolisimman tarjonnan kokous-, juhla- ja saunatiloja sekä valmiita ohjelmia ja retkiä monenlaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Säästä omaa aikaasi ja aloita valmistelut KokousNet.fi:ssä, oli kyseessä sitten pieni tai suuri kokous, kansainvälinen kongressi, asiakastilaisuus, henkilöstön virkistyspäivä, tyhy-päivä, tyky-päivä, yrityksen vuosijuhla tai mikä tahansa muu yritystilaisuus.

Ota yhteyttä suoraan yrityksiin valmiilla tarjouspyynnöllä!

Tarjouspyynnön lähetät kätevästi valmiilla lomakkeella suoraan tiloja tai ohjelmapalveluja tarjoavalle yritykselle. Yrityskohtainen lomake löytyy kunkin yrityksen sivuilta. Jos haluat lähettää tarjouspyynnön useammalle yritykselle, sinun tulee täyttää lomake erikseen kullekin yritykselle.

KokousNet.fi on Visit Tampere Oy:n hallinnoima sivusto

KokousNet.fi on Visit Tampereen hallinnoima sivusto. Palvelujen tarjoajat vastaavat omien tietojensa ajantaisaisuudesta KokousNet.fi-sivustolla. Toimimattomista linkeistä tai vanhentuneista tiedoista voit kuitenkin tehdä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen congress (at) visittampere.fi

 

Liity mukaan!

KokousNet.fi-sivustolta löydät elämykselliset aktiviteetit, yrityskokoustilat, upeimmat tilaussaunat sekä juhlapaikat. Kehitämme sivustoa ja palvelemme kokonaisvaltaisemmin asiakkaita.

Lisää yrityksesi tiedot KokousNet.fi-sivustolle!
Yli 200 pirkanmaalaista yritystä on jo mukana.

Liity Sisäpiiriin
Saat kutsuja tutustumisvierailuille ja kuulet ensimmäisenä Tampereen uutuuksista.

Anna palautetta
KokousNet.fi on suora yhteyskanavasi laajaan tarjontaan valmiita ohjelmia sekä kokous- ja juhlatiloja ja saunoja Tampereen seudulla. Haluamme palvella sinua entistäkin paremmin. Otamme mielellämme vastaan palautettasi ja kehitysideoitasi, ruusuja ja risuja.

Kysy lisää!

Mari Saloniemi

Senior Specialist
mari.saloniemi@visittampere.fi
+358505945951

Vastaan Aasiaan suuntautuvista toimenpiteistä, teen yhteistyötä sekä kv- että kotimaisten matkanjärjestäjien ja alueen matkailuyritysten kanssa.