Siirry sisältöön

70 on vain numero -elokuvassa seurataan mitä tapahtuu, kun tähti astuu korokkeeltaan ihmisten pariin. Elokuvassa Seija Kuulan rinnalla loistaa myös Tampere ja sen tutut kohteet. Lähde tutustumaan kaupunkiin jumalattaren jalanjäljissä! Elokuva saa ensi-iltansa 29.12.2021.

 

Olympia-kortteli

Tampereen keskustassa sijaitseva Olympia-kortteli on perustettu sata vuotiaaseen entiseen elokuvateatteriin. Upeassa salissa esitellään ajankohtaisia artisteja ja kiinnostavimpia kulttuuri-ilmiöitä. Saman katon alta löytyy niin kulttuuria, herkullista ruokaa ja laajat juomavalikoimat. 

 

 

Tampere-talo

Tampere-talon estradeilla loistavat niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin esiintyjät. Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin; viihdettä, klassista musiikkia, oopperaa, balettia sekä tanssia. Tampere-talossa sijaitsee myös maailman ainoa Muumimuseo ja ravintola Tuhto.

 

 

Pyynikin näkötorni ja munkkikahvila

Kuuluisat ja maailman parhaat munkit löytyvät Pyynikin munkkikahvilasta. Kahvila sijaitsee maailman korkeimman soraharjun, Pyynikinharjun, laelle rakennetun näkötornin juurella. Näkötornista voi ihailla Tampereen keskustan, Pyhäjärven ja Näsijärven maisemia.