City-Opas - matkailukartta ja mobiilisovellus - Visit Tampere

City-Opas – matkailukartta ja mobiilisovellus

28.03.2019

Ladattava CITY-OPAS mobiilisovellus tuo Tampereen ja seudun matkailukarttapalvelun älypuhelimeesi!

Sovelluksen avulla kätevä CITY-OPAS Tampere & seutu -matkailukarttapalvelu on helposti käytettävissä missä ja milloin vain, aina kun sitä tarvitaan. Sovelluksesta löytyvät helposti mielenkiintoisten matkailualan palvelutarjoajien sijaintipaikat kartalla sekä tärkemmat esittely, sekä yhteystiedot. Sovelluksesta löytyy myös Tampereen päätapahtumatietoa ja tapahtumien sijaintipaikat kartalla.

 

Maksuton

Sovellus on ladattavissa helposti ja maksutta Google Play ja Windows Phone -kaupoista.

 

Offline-toimivuus

Sovellus on helppo ladata eikä se käytä verkkoyhteyttä latauksen jälkeen, jolloin käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan roaming-maksuista. Käyttäjä voi halutessaan ottaa verkkoyhteyden selatakseen yrityksien ja kohteiden kotisivuja tai paikantaakseen sijaintinsa. Sovellus varoittaa edellä mainituista verkkoyhteyttä vaativista käyttötilanteista etukäteen.

 

Kartat

Sovelluksesta käyttäjä saa käyttöönsä Tampereen ja seudun kartat. Sijaintipalvelun kautta käyttäjä näkee oman sijaintinsa kartalla.

 

Näytä lähimmät

Pääotsikoiden kautta löytyy myös Näytä lähimmät -palvelu, jonka kautta voi helposti valita omaa sijaintiaan lähellä olevat palvelut.

 

Käyntikohteet, Ravintolat, Majoitus, Museot…

Matkailukarttapalvelussa kohteet löytyvät kätevästi pääotsikoihin jaoteltuna, kuten majoituspaikat, käyntikohteet, ruokapaikat, museot, ostospaikat, seutukuntien tiedot, teatterit ja päätapahtumat.

 

Kattava matkailukarttapalvelu

Sovelluksesta löytyvät Tampereen ja seudun monipuolisten matkailutarjoajien sijainnit kartalla, esittelytekstit, osoitteet, puhelinnumerot, aukioloajat sekä kotisivuosoitteet. Tämän lisäksi sovelluksessa löytyvät myös Tampereen päätapahtumat sekä Tervetuloa Tampereelle -osio.

 

Kätevät ja helppokäyttöiset toiminnallisuudet

Sovelluksen käyttö on helppoa. Käyttäjä pääsee liikkumaan pääotsikoiden ja yrityskohtaisten tietojen välillä Takaisin-näppäimellä tai puhelimen omalla nuolinäppäimellä. Soita, Avaa nettisivu ja Näytä kartalla -näppäimillä voi myös soittaa tai siirtyä yritykseen kotisivuille tai karttasijaintiin. Pääotsikon alareunassa löytyvä Hakutoiminto on kätevä jos käyttäjä haluaa etsiä palvelua tai toimijaa tietyllä sanalla.

 

Kieliversiot

Sovelluksen koko sisältö on käytettävissä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

 

Uutta! Voit helposti siirtyä myös yrityksen Facebook-, Twitter- tai Instagram -sivustoille sekä katsoa yrityksen videomateriaalia.

 

Painettu matkailukartta

Sovelluksen tiedot perustuvat painetun Tampere & Region CITY-OPAS -matkailukartan tietoihin. Painetut Tampere & Region CITY-OPAS -matkailukartat saat tilaamalla Visit Tampereelta.

 

Lisätietoja: www.city-opas.fi