Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Herkuttelijan pääsiäinen Tampereella

29.03.2021

Suosikkiravintolat tarjoavat pääsiäisaterian ennakkotilauksella

 

Pääsiäisenä 2021 vietetään aikaa kotona. Jos et halua valmistaa perinteistä lampaanviulua itse, niin Tampereelta löytyy kokkeja, jotka tekevät sen puolestasi. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy aina kasvisruuasta kalaan ja pääsiäiskanaan. Olisiko aika kokeilla ravintolaa, jonka ruokia olet aina halunnut maistaa, muttet ole vielä tehnyt sitä? Huomioithan pääsiäisherkkujen tilauspäivämäärät ja tarkistat tiedot vielä ravintoloiden omilta sivulta! 

Tilaa viimeistelyä vaille valmis pääsiäispäivällinen karitsan paahtopaisteineen 28.3. mennessä Ravitsemisliike Aistista.

29.3. mennessä ruokatilauksia ottavat vastaan Tiiliholvi, jonka menusta löytyy muun muassa karitsan paahtopaistia, Komediateatterin Juhlatalon ravintola, joka tarjoaa perinteistä lampaanpaistia tai lohta ja Myllärit, jonka pääsiäiskorissa on tarjolla ylikypsää karitsaa. 

30.3. mennessä voi tilata pääsiäisen take away-ruokaa Sasorista, jonka pääsiäismenu sisältää muun muassa broilerinmaksamoussea ja karitsankaretta paisto-ohjeineen. Samaan päivään mennessä tilauksen voi tehdä myös 4 vuodenaikaa kauppahallin pääsiäisboksista, jossa on niin lohialkupalaa, karitsan entrecotea kuin lammasmakkaraakin. Myös 4 vuodenaikaa Aleksanterinpuistosta on saatavilla on eri ruokavalioihin sopivia ja eri kokoisia pääsiäiskasseja. Ravintola Tampellassa grillataan possuribsejä hiiligrillillä. Sähköpostitilaukset 30.3 klo 18 mennessä.

Gastropub Tuulensuun pääsiäismenun pääruokana on bääsiäis-lammaspata ja Piemonten pääsiäiskassin pääruokavaihtoehtoina ovat Melanzane alla Parmigiana & pähkinää tai Karitsan Osso Buco & sahramirisottoa. Nämä voit tilata 31.3. asti.

Ahlmanin Ravintola Annan pääsiäiskassin pääruokana ovat lammaspyörykät tai kasvisvaihtoehtona paneroidut munakoisot. Pääsiäiskassin saa kotiinkuljetuksella 10 km päähän Ahlmanilta. Samaan tilaukseen voit ostaa myös mämmiä, pashaa tai ristipullia.

Ravintola Kajosta lampaanlavan tai erikseen tilattavan kasvisruoan voi noutaa tai tilata kotiin edellisenä päivänä tilaamalla. Kortteriravintola Pyy palvelee asiakkaita pääsiäisenäkin noutoravintolana. Myös Marangan verkkokaupasta löytyy pääsiäiskassi, jonka pääruoka on lammasta. Periscopen pääsiäisfiestaboxissa on mm. lammaspullia, kalaa ja blinejä.  

Pääsiäisen päiväkävelyllä voit poiketa hakemassa makkarat ja perunasalaattia tai hapankaalia Panimoravintola Plevnan Oluthuoneen Pop Up:ista osoitteesta Tuomiokirkonkatu 15.

Lillan Kökin pääsiäisen brunssikassit ovat tilattavissa to 1.4 klo 16 saakka. Pääsiäisen brunssikassista löytyy muun muassa skagen Lillanin tapaan, heinällä savustettua perunarieskaa ja savulohta sekä sitruuna-marenkipiirasta. 

Pellas Cafen verkkokaupasta saa tilattua brunssikassin joko lauantaina tai sunnuntaina noudettavaksi. Kotiinkuljetuskin on mahdollinen.  Kahvila Valkoinen Puu myy pääsiäisen herkkusettiä kinkku -ja kasvisversioina. Voit noutaa ennakkoon tilaamasi setin torstaina 1.4. tai lauantaina 3.4. 

Listattujen ravintoloiden lisäksi muutkin ravintolat saattavat valmistaa noutoruokaa pääsiäisviikonloppuna. Jos ei suosikkiravintolasi ole listalla, tarkista noutoruuan saatavuus sen nettisivulta.

Psssst, kiinnostaisiko nauttia pääsiäislomasta hotellissa? Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli tarjoaa tämän linkin kautta varatuille huoneille edullisen etuhinnan. Hemmottele itseäsi, yllätä ystävä tai vietä vaikkapa laatuaikaa lapsen kanssa! Yöpyminen kahden hengen huoneessa ja aamiainen 104€/yö (norm. 118€) ja yöpyminen yhden hengen huoneessa ja aamiainen 89€/yö (norm. 113€). Varaa pian!