Hopealinjojen risteilykesä 2018 - Visit Tampere

Hopealinjojen risteilykesä 2018

20.02.2018

Sisävesikausi pääsee vauhtiin ja Hopealinjojen alukset ovat valmiina uuteen risteilykesään! M/s Silver Sky tarjoilee lounas- ja illallisristeilyjä, Runoilijan tielle ja Viikinsaareen pääsee taas kesäkuun alusta.

 

Vesiteitse Hämeenlinnaan lauantaisin 28.6.–25.8.2018

Lauantaisin on mahdollista hypätä Hopealinjojen m/s Silvermoon -aluksen kyytiin ja matkata vesiteitse kohti Hämeenlinnaa. Vietä koko päivä nauttien Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniista ja vehreistä maisemista unohtamatta laivaravintolan maittavia tarjoiluja. Tai hyppää kyydistä lounaan jälkeen Lempäälän kanavalla tai Vaihmalan hovilla. Puolivälissä matkaa viivähdetään hetki Visavuoressa missä on hyvää aikaa tutustua Visavuoren kohteisiin ja käydä vaikkapa virkistäytymässä museokahvilassa. Tampere-Hämeenlinna -reitin aikataluja pääsee tutkailemaan tästä.

 

Höyrylaiva Tarjanne ja Runoilijan Tie 5.6. – 10.8.2018

Runoilijan tie vie ajatukset vastustamattomasti menneeseen. Höyrylaiva Tarjanteen tenho puree yhä yli sadan vuoden jälkeenkin. Kuuluisa s/s Tarjanteen höyrypillin vihellys irrottaa jalat maan kamaralta ja matka Näsijärvellä, läpi ainutlaatuisten maisemien, kohti Ruovettä ja Virtoja voi alkaa. Lisätietoa Tarjanteen liikennöinnistä löytyy täältä.

 

Viikinsaari – keidas keskellä kaupunkia

Viikinsaari on avoinna jälleen 2.6.-12.8.2018

Vietä unohtumaton ilta tai leppoisasti koko päivä Viikinsaaressa. Laivamatka Tampereen keskustasta vie sinut tyystin toisiin tunnelmiin, rauhaisaan rantapoukamaan tai vaikkapa valssin pyörteisiin saaren tanssipaviljongissa.

Viikinsaaressa on lavatanssien lisäksi tarjolla monipuolista ohjelmaa, mm. luontoaktiviteetteja, kesäteatteria ja elävää musiikkia. Saaren upea luonto viehättää niin isoja kuin pieniäkin. Valinnanvaraa tarjoavat saaren uimarannat, leikkipuistot, pelikentät ja luontopolku vehreän saaren ympäri.

Saaressa on myös grillipaikkoja ja sauna, jota voi vuokrata joko yksityiskäyttöön tai nauttia yleisen saunavuoron palveluista. Ravintola Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Kaunis ravintolasali ja erillinen lasikuisti tarjoavat maittavat menut ja virkistävät virvokkeet. Kaikki ravintolatilat on varustettu A-oikeuksin.

Viikinsaari on avoinna tiistaista sunnuntaihin, tarkemmat aikataulut löytyvät täältä.

 

Laukon kartano 8.6.–10.8.2018

Hopealinjalla risteillään kesällä upeaan Laukon kartanoon! Laukossa tutustut historiallisen kartanomiljöön tarjontaan ja näyttelyihin. Uniikkeja ostoksia voit tehdä kartanon rouvan puodissa. Hopealinjan risteilylle lähdetään kymmeneltä aamupäivällä ja paluu on illansuussa viiden aikaan. Mikä olisi parempi tapa viettää ihanaa kesäpäivää? Koet upean risteilyn kauniine maisemineen, aurinkoista terassitunnelmaa laivan kannella, tutustumisen historiakartanoon Tampereen kauniilla järviseudulla ja kokonaisuuden kruunaavan ravintolaelämyksen laivalla ja Laukossa.

Lisää tietoa risteilystä ja tarkemmat aikataulut löytyvät Hopealinjan sivuilta.

 

Uusimman laivan, m/s Silver Skyn, risteilykesä

Hopealinjan uusin ja korein alus m/s Silver Sky risteilee Laukontorilta toukokuusta alkaen!
Silver Sky vie tiistaista lauantaihin Pyhäjärven aalloille nauttimaan päivä-, iltapäivä– ja iltaristeilyistä Tampereen lähivesien kauniissa maisemissa. Maittavan buffet-pöydän antimia herkutellessa voi ihailla mm. Pispalan runsasta asutusta, jota Lauri Viita kuvasi “Luojan palikkaleikiksi korkealla moreenipenkereellä”, Pyynikinharjua, joka on maailman korkein pitkittäisharju sekä Pirkkalan ja Härmälän rantoja upeine taloineen. Risteilyt on helppo yhdistää Tampereen kesäkeitaassa, Viikinsaaressa, toimivan Viikinsaaren kesäteatterin sekä Pyynikin kesäteatterin näytöksiin.

Kaupunkilounas laineilla 13.6. – 11.8.2018
m/s Silver Skyn
päiväristeily lähtee Laukontorilta, keskiviikosta lauantaihin, parhaaseen lounasaikaan klo 12. Kahden tunnin kesäisen risteilyn aikana on mahdollista nauttia keittiömestarimme loihtimasta maukkaasta buffetista vaihtuvissa maisemissa. Risteilylle on mahdollista lähteä myös vain ihailemaan kaupungin maisemia järveltä käsin vaikkapa kesäisten juomien kera.

Päiväristeily klo 12:00-14:00
Risteily 20 €/aikuinen, 12 €/lapsi 3-12-v
Risteily ja lounas 40 €/aikuinen, 22 € lapsi 3-12-v
Kaikki lähdöt ja menut löytyvät täältä.

Iltapäiväristeilyt keskiviikosta lauantaihin 13.6. – 11.8.2018
Kulttuuri- tai ostoskierros kaupungilla on mukava päättää m/s Silver Skyn iltapäiväristeilyyn ja laivakokin loihtimaan noutopöytään. Laukontorilta lähdetään klo 16:00 ja matkataan kahden tunnin ajan Pispalan ja Pirkkalan maisemissa.

Iltapäiväristeily klo 16:00-18:00
Risteily 20 €/aikuinen, 12 €/lapsi 3-12-v
Risteily ja ruoka 40 €/aikuinen, 22 €/lapsi 3-12-v
Lisätietoja ja menuja voi tarkastella täällä.

Kesäiltojen tunnelmaa torstaista lauantaihin 11.6.-12.8.2018
Iltaristeily klo 19-22, katso tarkemmat aikataulut täältä.
Risteily 25 €/aikuinen, 15 €/lapsi 3-12-v

Sotkanvirran risteily lauantaisin 26.5.-9.6. ja 18.8.-1.9.2018
Kesälauantaisin tunnelmoidaan järvimaisemissa aina Rajasalmen siltojen alta Nokialle saakka Sotkanvirran kapeikoita ihastelemaan. Lähdöt Laukontorilta klo 13:00, jolloin laiva irtoaa Laukontorin satamasta vieden iltaristeilijät kahden tunnin kesäiselle maisemakierrokselle.

Laukontorilta klo 13:00-17:00
Risteily 30 €/aikuinen, 18 €/lapsi 3-12-v
Risteily ja ruoka 50 €/aikuinen, 28 €/lapsi 3-12-v
Lue lisää täältä.

 

Tarjolla on myös erikoisristeilyjä ja paljon muuta ohjelmaa, Hopealinjojen sivuilta osoitteesta hopealinjat.fi löydät tarkempia tietoja!

Visittampere Tammerkoski Boat At Viikinsaari Laura Vanzo

Viikinsaari

Viikinsaari, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Ravintola Viikinsaari Restaurant Laura Vanzo

Ravintola Viikinsaari

Viikinsaari 2, 33950 Tampere
Lue lisää
Viikinsaaren Kesäteatteri2

Viikinsaaren kesäteatteri

Viikinsaaren kesäteatteri, Tampere
Lue lisää

Lisää luettavaa

Pyhäjärvireitti pyöräillen, laineilla sekä raiteilla
Aktiviteetit

Pyhäjärvireitti pyöräillen, laineilla sekä raiteilla

Lähiruokaa, kiireettömyyttä, kulttuuria, luontoa ja rauhaa Pyhäjärvireitillä!
Lue lisää
Näsijärvireitillä voit seikkailla omalla tyylillä
Aktiviteetit

Näsijärvireitillä voit seikkailla omalla tyylillä

Tartu pyörää sarvista ja polkaise Näsijärvireitille!
Lue lisää
Mustalahden tapahtumasatama
Ravintolat

Mustalahden tapahtumasatama

Mustalahden tapahtumasatama tarjoilee makuja, musiikkielämyksiä ja järvitunnelmaa koko kesän ajan.
Lue lisää
Makuelämyksiä veden äärellä
Järviluonto

Makuelämyksiä veden äärellä

Tampereella riittää järvimaisemaa, jossa nauttia raikkaasta ilmasta ja hyvistä aterioista.
Lue lisää