Hopealinjojen risteilykesä 2019 - Visit Tampere

Hopealinjojen risteilykesä 2019

25.07.2019

Sisävesikausi pääsee vauhtiin ja Hopealinjojen alukset ovat valmiina uuteen risteilykesään! M/s Silver Sky tarjoilee lounas- ja illallisristeilyjä, Runoilijan tielle ja Viikinsaareen pääsee taas kesäkuun alusta.

Varmistathan toteutuvat risteilyt Hopealinjojen tapahtumakalenterista/verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta puh. +358 10 422 5600 e-mail asiakaspalvelu@hopealinja.fi

 

Vesiteitse Hämeenlinnaan tiistaisin 25.6.–8.8.2019

Tiistaisin on mahdollista hypätä Hopealinjojen m/s Silver Moon -aluksen kyytiin ja matkata vesiteitse kohti Hämeenlinnaa. Vietä koko päivä nauttien Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniista ja vehreistä maisemista unohtamatta laivaravintolan maittavia tarjoiluja. Tai hyppää kyydistä lounaan jälkeen Lempäälän kanavalla tai Vaihmalan hovilla. Puolivälissä matkaa viivähdetään hetki Visavuoressa missä on hyvää aikaa tutustua Visavuoren kohteisiin ja käydä vaikkapa virkistäytymässä museokahvilassa. Tampere-Hämeenlinna -reitin aikataluja pääsee tutkailemaan tästä.

 

Höyrylaiva Tarjanne ja Runoilijan Tie 5.6.-17.8.2019

Runoilijan tie vie ajatukset vastustamattomasti menneeseen. Höyrylaiva Tarjanteen tenho puree yhä yli sadan vuoden jälkeenkin. Kuuluisa s/s Tarjanteen höyrypillin vihellys irrottaa jalat maan kamaralta ja matka Näsijärvellä, läpi ainutlaatuisten maisemien, kohti Ruovettä ja Virtoja voi alkaa. Tiesitkö, että voit myös yöpyä Tarjanteella Virroilla? Tarjanne kulkee Tampereelta Virroille Mustanlahden satamasta keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lisätietoa Tarjanteen liikennöinnistä löytyy täältä.

 

Viikinsaari – keidas keskellä kaupunkia

Viikinsaari on avoinna jälleen 28.5.-18.8.2019.

Vietä unohtumaton ilta tai leppoisasti koko päivä Viikinsaaressa. Laivamatka Tampereen keskustasta vie sinut tyystin toisiin tunnelmiin, rauhaisaan rantapoukamaan tai vaikkapa valssin pyörteisiin saaren tanssipaviljongissa.

Viikinsaaressa on lavatanssien lisäksi tarjolla monipuolista ohjelmaa, mm. luontoaktiviteetteja, kesäteatteria, stand uppia ja elävää musiikkia. Saaren upea luonto viehättää niin isoja kuin pieniäkin. Valinnanvaraa tarjoavat saaren uimarannat, leikkipuistot, pelikentät ja luontopolku vehreän saaren ympäri. Myös perinteeksi muodostunut Viikinsaaren juhannus tarjoaa jälleen saunomista, pelejä, brunssin, juhannustanssit sekä sään salliessa laitetaan kokkokin tulille! Katso Viikinsaaren kaikki tapahtumat täältä.

Saaressa on myös grillipaikkoja ja sauna, jota voi vuokrata joko yksityiskäyttöön tai nauttia yleisen saunavuoron palveluista. Ravintola Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Kaunis ravintolasali ja erillinen lasikuisti tarjoavat maittavat menut ja virkistävät virvokkeet. Kaikki ravintolatilat on varustettu A-oikeuksin.

Viikinsaari on avoinna tiistaista sunnuntaihin, tarkemmat aikataulut löytyvät täältä. Meno-paluu liput Viikinsaareen: Aikuinen 12 €, Eläkeläinen/Opiskelija/Koululainen 9 €, Lapsi 3-12 v. 7 €.

 

Laukon kartanoon sunnuntaisin 9.6.–7.7.2019

Hopealinjalla risteillään kesällä upeaan Laukon kartanoon! Laukossa tutustut historiallisen kartanomiljöön tarjontaan ja näyttelyihin. Uniikkeja ostoksia voit tehdä kartanon rouvan puodissa. Hopealinjan risteilylle lähdetään 10:30 aamupäivällä ja paluu on illansuussa kuuden aikaan. Mikä olisi parempi tapa viettää ihanaa kesäpäivää? Koet upean risteilyn kauniine maisemineen, aurinkoista terassitunnelmaa laivan kannella, tutustumisen historiakartanoon Tampereen kauniilla järviseudulla ja kokonaisuuden kruunaavan ravintolaelämyksen laivalla ja Laukossa.

Lisää tietoa risteilystä ja tarkemmat aikataulut löytyvät Hopealinjan sivuilta.

 

m/s Silver Skyn risteilykesä

Hopealinjan uusin ja korein alus m/s Silver Sky risteilee Laukontorilta toukokuusta alkaen!
Silver Sky vie keskiviikosta lauantaihin Pyhäjärven aalloille nauttimaan päivä-, iltapäivä– ja iltaristeilyistä Tampereen lähivesien kauniissa maisemissa. Maittavan buffet-pöydän antimia herkutellessa voi ihailla mm. Pispalan runsasta asutusta, jota Lauri Viita kuvasi “Luojan palikkaleikiksi korkealla moreenipenkereellä”, Pyynikinharjua, joka on maailman korkein pitkittäisharju sekä Pirkkalan ja Härmälän rantoja upeine taloineen. Risteilyt on helppo yhdistää Tampereen kesäkeitaassa, Viikinsaaressa, toimivan Viikinsaaren kesäteatterin sekä Pyynikin kesäteatterin näytöksiin.

(HUOM! Ei Laukontorilta lähteviä risteilyjä m/s Silver Sky:lla Saarihelvetin aikana 2.8.-3.8.)

Kaupunkilounas laineilla 
m/s Silver Skyn
päiväristeily lähtee Laukontorilta parhaaseen lounasaikaan klo 11:30. Kahden tunnin kesäisen risteilyn aikana on mahdollista nauttia keittiömestarin loihtimasta maukkaasta buffetista vaihtuvissa maisemissa. Risteilylle on mahdollista lähteä myös vain ihailemaan kaupungin maisemia järveltä käsin vaikkapa kesäisten juomien kera.

Päiväristeily klo 11:30-13:30
Risteily 20 €/aikuinen, 12 €/lapsi 3-12-v
Risteily ja lounas 40 €/aikuinen, 22 € lapsi 3-12-v
Katso lähtöpäivät ja menut täältä.

Iltapäiväristeilyt 
Kulttuuri- tai ostoskierros kaupungilla on mukava päättää m/s Silver Skyn iltapäiväristeilyyn ja laivakokin loihtimaan noutopöytään. Laukontorilta lähdetään klo 15:30 ja matkataan kahden tunnin ajan Pispalan ja Pirkkalan maisemissa.

Iltapäiväristeily klo 15:30-17:30
Risteily 20 €/aikuinen, 12 €/lapsi 3-12-v
Risteily ja ruoka 40 €/aikuinen, 22 €/lapsi 3-12-v
Katso lähtöpäivät ja menut täällä.

Kesäiltojen tunnelmaa 
Iltaristeily klo 19-22, katso tarkemmat aikataulut ja menut täältä.
Risteily 25 €/aikuinen, 15 €/lapsi 3-12-v
Illallinen 28 €/aikuinen, 14 €/lapsi 3-12-v

Sotkanvirran risteily 
Kesälauantaisin tunnelmoidaan järvimaisemissa aina Rajasalmen siltojen alta Nokialle saakka Sotkanvirran kapeikoita ihastelemaan. Lähdöt Laukontorilta klo 13:00, jolloin laiva irtoaa Laukontorin satamasta vieden iltaristeilijät kahden tunnin kesäiselle maisemakierrokselle.

Laukontorilta klo 13:00-17:00
Risteily 30 €/aikuinen, 18 €/lapsi 3-12-v
Risteily ja ruoka 50 €/aikuinen, 28 €/lapsi 3-12-v
Lue lisää täältä.

 

Bike & Boat

Yhdistä laivamatka ja pyöräretki! Paketti sisältää valitsemasi reittimatkan, laivalipun sinulle ja pyörällesi, Järvien reitti -kartan sekä retkievään. Hinta 10 € + reittimatka. Tutustu pyöräreitteihin täällä.

 

Tarjolla on myös erikoisristeilyjä ja paljon muuta ohjelmaa, Hopealinjojen sivuilta osoitteesta hopealinjat.fi löydät tarkempia tietoja!

Visit Tampere Laukontori Harbour View From Hopealinjat Boat Laura Vanzo

Hopealinjat

Laukontori, Tampere
Lue lisää
Visit_Tampere_Visavuori Ateljee

Visavuoren museo

Visavuorentie 80, 37770 Valkeakoski
Lue lisää
Visittampere Tammerkoski Boat At Viikinsaari Laura Vanzo

Viikinsaari

Viikinsaari, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Ravintola Viikinsaari Restaurant Laura Vanzo

Ravintola Viikinsaari

Viikinsaari 2, 33950 Tampere
Lue lisää
Viikinsaaren Kesäteatteri2

Viikinsaaren kesäteatteri

Viikinsaaren kesäteatteri, Tampere
Lue lisää
1. Laukon Päärakennus

Laukon kartano

Laukontie 32, 37370 Vesilahti
Lue lisää

Lisää luettavaa

Pyhä-Näsi – Järvien Reitti
Aktiviteetit

Pyhä-Näsi – Järvien Reitti

Järvien Reitti tarjoaa palan Suomen kauneinta maaseutumatkailua!
Lue lisää
Mustanlahden tapahtumasatama
Ravintolat

Mustanlahden tapahtumasatama

Mustalahden tapahtumasatama tarjoilee makuja, musiikkielämyksiä ja järvitunnelmaa koko kesän ajan.
Lue lisää
Makuelämyksiä veden äärellä
Järviluonto

Makuelämyksiä veden äärellä

Tampereella riittää järvimaisemaa, jossa nauttia raikkaasta ilmasta ja hyvistä aterioista.
Lue lisää