Siirry sisältöön

Stand upin aateliset kaupungissa

Komediateatterissa esiintyvät syksyn aikana Jukka Puotila, Anitta Ahonen – rollaattorimummo, Heli Sutela ja Krisse Salminen, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Niko Kivelä sekä Mikko Vaismaa. Lisätietoja voi katsoa Komediateatterin omilta sivuilta täältä. Komediateatterin esitykset ovat K-18.

Sorellan suositussa Stand Up Cellarissa naurattavat 8. lokakuuta Suomen eturivin koomikot parhaimpine vitseineen. Lisätietoja Sorellan tapahtumista heidän omilta sivuiltaan.

Tuulensuun Palatsissa Stand Up Clubin yleisöä naurattavat 15. lokakuuta Jaakko Saariluoma, Fathi Ahmed ja Ilari Johansson. Marraskuun 19. päivä taas on Aatu Raitalan, Anders Heleniuksen ja Jacke Björklundin vuoro. Esityksiin on ostettavissa erikseen myös illallinen. Ikäsuositus esityksiin on 16 vuotta. Lue lisää Tuulensuun Palatsin sivuilta.

Tampereen Työväen Teatterissa on mahdollista päästä seuraamaan juonellista Mars vs Venus? 2 -uusintaottelua, jossa koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni kamppailevat hulvattoman stand up-esityksen muodossa, kummalla on parisuhteessa vaikeampaa. TipTap Stand Up – Suuri pikkujoulushow on André Wickströmin, Anna Rimpelän, Heikki Viljan ja Ali Jahangirin  yhteisproduktio. Entä miltä kuulostaisi Tomi Haustolan, Ville Saarenketon ja Matti Patrosen yhteisshow? Vai onko Tommi Ylimäisen, Anders Heleniuksen ja Antti Haapalan huumori enemmän sinun makuusi? Mika Eirtovaaran ja Mikko Vaismaan stand-up huvittaa varmasti yleisöä myöskin. Näytösten ikärajat vaihtelevat 16-18 vuoden välillä. Lue lisää TTT:n sivuilta.

Kun mitä tahansa voi tapahtua

Millainen on näytelmä ilman käsikirjoitusta? Improvisaatioteatteri Snorkkelin näytöksissä voi tapahtua ihan mitä vaan, milloin vain, missä vain. Jokainen näytös on takuulla erilainen. Snorkkelit esiintyvät syksyllä Tampereen tukkateatterissa Laukontorilla 7.10., 4.11. sekä 12.11. klo 19.00.  Esitysten kesto on noin kaksi tuntia ja yleisön suositusikäraja on 13 vuotta. Teerenpelissä taas järjestetään Improklubeja, joissa voi ihailla impron monipuolisuutta ja todistaa esiintyjien huimaa heittäytymis- ja oivalluskykyä. Lisätietoja löydät Snorkkelin sivuilta.

Täälläkin järjestetään stand-up-esityksiä

Teerenpelin stand up -illat

Reunalla Stand Up Klubi

Työn Alla stand up -klubi

Tarkistathan aikataulun, mahdolliset muutokset ja ikärajoitukset tapahtumanjärjestäjältä.