Siirry sisältöön

Jos työ- tai kaveriporukka alkaa näyttää talven tai tiukan työrupeaman jälkeen nuutuneelta, kannattaa suunnitella seuraava virkistyspäivä mahdollisimman pikaisesti.

Onnellisuutta tuottavia elämyksiä tarjoaa elämys- ja ohjelmapalvelut Villipihlaja. Villiintynyt balleriina johdattelee asiakkaansa metsän siimekseen meditoimaan, tanssimaan tai tutustumaan villiyrttien maailmaan. Osa aktiviteeteista on saatavilla verkkokursseina.

Lempäälässä oleva Vaihmalan hovi tarjoaa hemmottelupaketteja ryhmille ja kaveriporukoille. Kuulostaako kuumakivihieronta vai porekylpy houkuttelevammalta? Vaihmalan hovissa voitte nauttia myös herkullisesta ruuasta ja vaikkapa jäädä yöksi maalaismaisemiin.

Vai pitäisittekö kauneus- ja hemmotteluillan, jonka aikana opitte valitsemaan parhaat värit ja toimivimmat tuotteet upeaan meikkiin? Ammattilaisen vinkit saa mukaansa kotiin, joten vinkit muistuvat mieleen kotonakin. LuonnonHyvän tilaussaunalla rauhoittuu kaikkien mieli. Keho puhdistuu ja iho kirkastuu. Tarjolla on hunajasaunaa, kleopatrasaunaa ja elvyttävää ”hämärän hyssyä”. Terva ja turve pehmentävät myös miesten nahat. Porukalla voi mennä myös Tampereen kylpylän hemmotteluhoitoon. Lasillinen kuplivaa, lempeää musiikki ja ihana hemmotteluhoito sopivat ihan kaikille. Rentoutusvaikutus ulottuu pitkälle viikkoon!

Voimaannuttavaa hyvinvointia tarjoaa Tapahtumatuotanto Voltti, jonka iltapäiväohjelmaan voitte valita hemmottelua ja liikuntaa tai kehonhuoltoa sopivassa suhteessa. Ohjattu liikuntatuokio on omiaan piristämään myös pitkää kokous- tai koulutuspäivää!

Jos arki meinaa viedä voiton, on ehkä syytä ottaa järeät konstit käyttöön ja viettää paratiisipäivä. Syksyn pimeät tai kevään kiireet ovat muisto vain, kun saa nauttia hyvässä seurassa trooppisesta lämmöstä, porekylvyistä ja hemmottelevista hoidoista. Rentoutuksen jälkeen nautitaan vielä hyvästä ruoasta ja taas jaksaa.