Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Hyvinvointia ja rentoutusta koko porukalle

15.04.2018

Jos työ- tai kaveriporukka alkaa näyttää talven tai tiukan työrupeaman jälkeen nuutuneelta, kannattaa harkita seuraavan virkistyspäivän varailemista mahdollisimman pikaisesti.

Mitäs jos lähtisitte likat hemmottelureissuun? Pitäisitte kauneus- ja hemmotteluillan, jonka aikana opitte valitsemaan parhaat värit ja toimivimmat tuotteet upeaan meikkiin. Ammattilaisen vinkit saa mukaansa kotiin, joten vinkit muistuvat mieleen kotonakin. LuonnonHyvän tilaussaunalla rauhoittuu kaikkien mieli. Keho puhdistuu ja iho kirkastuu. Tarjolla on hunajasaunaa, kleopatrasaunaa ja elvyttävää ”hämärän hyssyä”. Terva ja turve pehmentävät myös miesten nahat. Porukalla voi mennä myös Tampereen kylpylän hemmotteluhoitoon. Lasillinen kuplivaa, lempeää musiikki ja ihana hemmotteluhoito sopivat ihan kaikille. Rentoutusvaikutus ulottuu pitkälle viikkoon!

Voimaannuttavaa hyvinvointia tarjoaa Tapahtumatuotanto Voltti, jonka iltapäiväohjelmaan voitte valita hemmottelua ja liikuntaa tai kehonhuoltoa sopivassa suhteessa. Ohjattu liikuntatuokio on omiaan piristämään myös pitkää kokous- tai koulutuspäivää!

Jos arki meinaa viedä voiton, on ehkä syytä ottaa järeät konstit käyttöön ja viettää paratiisipäivä. Syksyn pimeät tai kevään kiireet ovat muisto vain, kun saa nauttia hyvässä seurassa trooppisesta lämmöstä, porekylvyistä ja hemmottelevista hoidoista. Rentoutuksen jälkeen nautitaan vielä hyvästä ruoasta ja taas jaksaa.