Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Joulukonsertteja ja teatterin taikaa

19.11.2020

Joulun aika on musiikin juhlaa! Joulumusiikista pääset nauttimaan tunnelmallisissa konserteissa, joissa esiintymässä ovat sekä ammattilaiset että harrastajat erilaisin kokoonpanoin. Tapahtumapaikkoina ovat Tampere-talo, Tampereen kirkot, Kangasala-talo sekä muut Tampereen seudun kunnat. Esimerkiksi Pirkkalassa Ransu Karvakuono on vuosittain kutsunut ystäviään musisoimaan lasten iloksi. Tänä vuonna konsertti toteutetaan poikkeuksellisesti etäkonserttina. Voit ilmoittautua mukaan myös 29.11. Pirkkalassa järjestettävään Christmas Jazz -joulukonserttiin. Orivedellä on luvassa The Voice of Villasukka -konsertti la 28.11. klo 12-13.30. 

Tunnettujen kokoonpanojen lisäksi joulumusiikkia pääsee kuuntelemaan myös Tampereen Konservatorion musiikkiakatemian sekä Pirkanmaan musiikkiopiston esittämänä. Konservatorion musiikkiakatemian tapahtumakalenteriin voit tutustua täällä. Löydät kalenterisivulta myös konserttien turvallisuusohjeet. Pirkanmaan musiikkiopisto taas tiedottaa konserteistaan omassa tapahtumakalenterissaan

Musiikin lisäksi myös teattereissa valmistaudutaan joulun tuloon! Tampereen teattereissa on tarjolla loppuvuoden aikana niin jouluteemaisia esityksiä kuin muita korkealuokkaisia näytelmiä. Esityksiä on sekä lapsille että aikuisille. Vinkkejä Tampereen teattereista ja niiden esityksistä löytyy täältä. Teatterit ovat järjestäneet näytöksensä yleisölle mahdollisimman vastuullisesti. Tutustuthan teattereiden turvallisuuskäytäntöihin suoraan teattereiden omilta sivuilta.

Joulun inspiroimaa teatteria

Teatteri Mukamas: Joulu on jo ovella

01.12.2020 10:00-10:35
Teatteri Mukamas, Pispalan valtatie, Tampere, Suomi

Saiturin joulu

11.12.2020 18:30-20:15
Tampereen Teatteri, Keskustori, Tampere, Suomi

Teatteri Mukamas: Jouluyö

12.12.2020 11:00-11:30
Teatteri Mukamas, Pispalan valtatie 30, Tampere, Suomi