Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Joulun tamperelaisimmat elämyslahjat

Lahjakortit hotelleihin, ravintoloihin, museoihin, teattereihin ja muihin elämyksiin ilahduttavat aina sekä lahjan saajaa että antajaa!

Tästä artikkelistamme voit lukea parhaat joululahjavinkkimme Tampereelta ja lähiseuduilta. Mukana on myös ravintoloita, joista voi tilata mukaan take away -jouluruokaa.

Joulun tunnelmaan voi virittäytyä virtuaalisen Saiturin Joulu -teatterielämyksen kautta ja jakaa lahjana iloa myös muille. 

Vinkkejä päivitetään joulun lähestyessä!

 

Hyvää ruokaa hyvässä seurassa

Ravintola Mylläreiltä voi lahjaksi tai omaan käyttöön herkkukorin. Myllyn lahjakortti on lisäksi oiva ratkaisu muistaa henkilökuntaa, ystäviä ja yhteistyökumppaneita joustavasti. Ravintolan kautta voi myös mahdollista ilahduttaa läheistä, jonka luona et ehkä juuri voi nyt vierailla. Jouluherkut toimitetaan perille turvallisesti kotiin kuljetettuna.

Ravintola Kajon lahjakorttivalikoimasta voi valita lahjaksi menu-lahjakortin kahdelle tai lahjakortin omavalintaisella summalla. Lahjakortti on voimassa vuoden ja Kajon lisäksi se käy Villit & Viinit viini- ja seurustelubaarissa. Lahjakortteja voi ostaa verkkokaupasta tai paikan päältä Kajosta ja Villit & Viineistä. 

Periscopen lahjakorttikaupassa on lahjakortteja niin herkkuhetkiin ruuan ja viinin parissa kuin myös uuteen Scope Clubiin. 

 

Tonttujoukko huomio ja katse verkkokauppaan!

Lahjakortti kattokävelylle Finlaysonin kattojen ylle sujahtaa pukin konttiin Amazing Cityn verkkokaupasta. Uutuutena kaupasta löytyvät Amazing Walks -kävelyt, joille voi lähteä koska vain! Pyynikin tai keskusta-alueen luontohelmet odottavat löytäjäänsä ja agenttikoe uusi nokkelia agentteja.

Mobilian museokauppa palvelee jouluisena lahjatavarakauppana sekä museolla että verkossa. Kaupassa on myynnissä muun muassa tieliikenteen alaan liittyvää kirjallisuutta, sulovilen-henkinen, kotimaista käsityötä oleva Tankit täyteen -pipo, koko perheen Rallilegendat-lautapeli ja valikoima erilaisia palapelejä. Myös lahjakortit ja pääsylippulahjat ovat valikoimassa.

Kelo ja Kalliolla on loppuvuoden tarjouksena 4 henkilön lahjakortti Pyynikin näkötornin köysilaskeutumiseen. Laskeutujille tarjotaan myös legendaariset munkkikahvit Näkötornin kahvilassa. Tai miten olisi lahjakortti 300-metriseen vaijeriliukuun

Tampere-talon elämyslahjakortti on mieluinen joululahja kaikille, sillä jokainen voi itse käyttää sen haluamallaan tavalla. Elämyslahjakortti sopii konserttien ja kulttuurin ystäville. Lahjakortilla voi myös nauttia Ravintola Tuhton maukkaita annoksia, vierailla maailman ainoassa Muumimuseossa tai piipahtaa ostoksilla Tampere-talo Shopissa.  

Varalan joululahjavinkit pitävät sisällään hyvinvointia ja elämyksiä. Verkkokaupasta voi samalla kertaa hoitaa vaikka koko perheen lahjaostokset! On kepparileiriä, yökyläilyä 3-6-luokkalaisille, hyvän olon viikonloppuja aikuisille ja aktiivilomia senioreille. Flow Parkin lahjakortteja unohtamatta!

Serlachius-museoiden verkkokaupasta voi ostaa lahjakorttien lisäksi muun muassa kirjoja, tai maistuvaa Finlandia-marmeladia erikoiskääreessä. Kaunis kartonkinen lahjakortti käy maksuvälineenä Serlachius-museoiden lippukassalla, museokaupoissa sekä ravintola Göstassa.

Teatteri Mukamaksen lahjakortti on erinomainen lahja! Näkisitkö mieluummin joulunäytelmän Jouluyö vai Joulu on jo ovella?

Pyynikin kesäteatterin ohjelmistossa Groove ja Suomen hevonen, liput voit ostaa Lippupisteen kanavissa, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatterissa.

RoomEscapen lahjakorteissa on valinnanvaraa. Joulukaudella myynnissä olevalla 100 euron perhelipulla pelaamaan pääsee koko perheen voimin (kaksi aikuista ja 2-4 lasta).  Ja jos tämän vuoden tyky-rahat polttelevat vielä taskunpohjalla, voi niillä ostaa sarjakortin, jolla pääsee pelaamaan koko ensi vuoden! 

Doerz-elämyslahjakortilla pääsee esimerkiksi makumatkalle Tampereen kauppahalliin, Pispalaan valokuvausretkelle tai Kintulammille patikoimaan paikallisten oppaiden johdattamana. Lue lisää tamperelaisista elämyksistä

 

Anna lahjaksi hengähdys hotellissa

Scandicin aineettoman elämyslahjan, hotelli-, kylpylä-, ravintola- ja arvolahjakortin, voit ostaa kätevästi netissä. Tampereen seudun monipuoliset Scandic-hotellit sijaitsevat loistopaikoilla ja palvelevat niin perheitä, kaveriporukoita, pariskuntia kuin yksi matkustavia.

Anna lahjaksi romanttinen yöpyminen Sydänkäpy-puumajassa. Luomajärven hevoskievarin Sydänkäpy-yöpymispaketti pitää sisällään ihanaa hemmottelua kuohuviineineen ja ihonhoitotuotteineen. Hevoskievarilta voi ostaa myös avoimen lahjakortin, jolla pääsee vaikka ratsastamaan, herkuttelemaan, hemmotteluhoitoihin tai yöpymään aitassa. 

Lapland Hotels lahjakortin sisällöksi voit valita majoituksen, aamiaisen, illallisen tai vaikka koko paketin. Tunnelmallinen hotelli hemmottelee kaikkia aisteja.

 

Tamperelaisen joulun tunnelmaan virtuaalisesti

Saiturin joulu tuo joulun taikaa koko perheelle! Tampereen Teatteri lähettää Saiturin joulun suorana live.keikalla.fi-sivuston kautta joulukuussa 2021 kolme kertaa: lauantaina 12.12. klo 18.15, perjantaina 18.12. klo 18.15 ja maanantaina 21.12. klo 14.45. Esitys on katsottavissa vain suorana lähetyksenä, siitä ei muodostu tallennetta. Striimilähetyksissä pääsee kurkistamaan myös, mitä teatterin kulisseissa tapahtuu ennen esitystä, esityksen aikana ja esityksen jälkeen. Lähetys alkaakin 15 minuutin etkoilla. Ennakkoon kuvatun etko-, jatko- ja väliaikaohjelman juontajina toimivat näyttelijät Mari Turunen ja Elisa Piispanen 

Patruunoiden historiaan, taiteeseen ja miljööseen voi tutustua kuvia ja videoita sisältävien äänitarinoiden välityksellä Serlachius-museoiden verkkosivuilla. Mukana on historiallista kuvamateriaalia ja tuoreita näkymiä!

 

 

Päivitetty: 23.11.2021