Siirry sisältöön

Kauppakeskuksen lämpöön

Kauppakeskus Ratinassa on joulukuussa paljon esiintyjiä, musiikkia ja hauskoja tapahtumia. Luvassa on jouluista musiikkia, Joulushow, Joulupukki, tonttupolku sekä Joulupukille kirjeen kirjoittaminen. Katso tarkemmat aikataulut ja lisätiedot Ratinan omilta sivuilta.

Lempäälän Ideaparkin jouluperinteisiin kuuluvat muiden muassa Käsityöläisten joulutori, piparkakkumaailma ja monet muut jouluiset ohjelmat!

Kivijalkakaupat kutsuvat

Kun suuntaat ostoksille Tampereen keskustaan, muista ladata puhelimeesi Tampere.Finland-applikaatio, josta löydät Tampere-passin alennuskupongit. Edut kannattaa käyttää hyödyksi joululahjaostoksilla! Applikaation löydät omasta sovelluskaupastasi: Google Play -store, App Store.

Aleksis Kiven katu on Tampereen Soho! Kadun varrella on paljon erikoisliikkeitä, joista löydät esimerkiksi kotimaista designia ja sisustustuotteita.

Hatanpään valtatiehen, Otavalankatuun, Aleksanterinkatuun ja Verkatehtaankatuun rajautuva kortteli taas on Tampereen design-kortteli, jossa sijaitsee muun muassa maineikas Uhana Flag Ship Store.

Hämeenkadulla palvelee Miela, jonka joulukaupasta löydät ihastuttavia joululahjaideoita suomalaisilta brändeiltä.

Joulutoreille ja tapahtumiin

Tampereen ihanan Joulutorin mökeissä myydään käsitöitä ja elintarvikkeita pukinkonttiin. Joulutorilla on paljon katseltavaa, kuvattavaa ja ihasteltavaa koko perheelle. Mökkien lisäksi alueella on Glögiravintola ja Munkkikahvila hengähdyshetkien ja kahvihampaan kolotuksen varalta.

Finlaysonin alueella on joulun aikaan pop up -myymälöitä ja myös Werstaan kiehtova museokauppa palvelee. Jouluostosten lomassa voit tutustua alueen näyttelyihin ja poiketa tunnelmallisella jouluaukiolla. Aukion lavalla on omatoiminen kuvauspiste, jossa voi ottaa kivoja perhe- tai kaverikuvia.

Tallipihan joulu on monelle joulun kohokohta. Taidokkaat käsityöt ja herkulliset suklaat ovat aina varmoja lahjavalintoja. Vanhan tallin tiloissa toimii myös Hohde-joulukauppa!

Lahjakortti toimii aina!

Miten olisi lahjaksi kivaa yhteistä tekemistä ensi vuodelle lahjakortin muodossa?  Lähde kaverin kanssa Amazing Cityn kattokävelylle, sporttaamaan Varalaan tai hotelliviikonlopulle Tampereelle. Elämyslahjat Tampereen teatteriin tai Tampereen työväen teatteriin ovat varmasti mieleen, kuin myös konserttiliput Tampere-taloon tai G Livelabiin. Tai kenties kieputte ensi kesänä Särkänniemessä sydämenne kyllyydestä! Muista myös museokortti, jolla pääset myös Tampereen ja lähiseudun upeisiin museoihin.