Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kauhua syyslomaan!

23.09.2020

Syyslomalla Tampereella on mahdollista kokea kaikenlaisia elämyksiä – myös kauhua! Tässä vinkit uskaliaimmille syyslomalaisille.

 

Sarkänniemen Karmiva Karnevaali

Joka syysloman koko perheen klassikko, Särkänniemen Karmiva Karnevaali, tulee jälleen kauhistuttamaan kaiken ikäisiä! Syksyn huvipuistattavinta tapahtumaa vietetään 10.–17.10. Sopivasti kutkuttava karnevaalialue käsittää Pelitorin, Taikarannan ja Angry Birds Landin perhehuvittelualueet, joilla voi myös vierailla turvallisin mielin ilman pelkoa puiston hirvityksiin törmäämisestä.

Zombeja janoamassa ihmislihaa… Kauhuklovneja vääristyneessä maailmassa… Yli 15-vuotiaille alueelta löytyy Zombie Zone sekä Circus Hysteria. Zombie Zonessa saa kokea aidon maailmanlopun tunteen zombien keskellä. Circus Hysteriassa tapaat mm. klovneja, tulennielijöitä sekä burleskitanssijoita. Huhu kertoo, että sirkukseen voi astua sisään, mutta ulos ei noin vain pääsekään. Ei pellekammoisille!

 

Kauhukierroksia ja kauhupeluutusta Vapriikissa

Museokeskus Vapriikissa järjestään maanantaista perjantaihin lapsille mm. kauhukierroksia Teatterikaupunki -näyttelyyn sekä Luonnontieteelliseen museoon. Yli 16-vuotiaille on luvassa maanantaina 14.10. klo 14 Vapriikin työpajatilassa kauhupeluutusta rohkeimmille. Pelissä pääsee kokemaan Project Zeron hyytävän tunnelman, vain mystinen antiikkikamera mukana sekä rajallinen määrä filmiä.

 

Muumimuseon muumimaisen kauhea syysloma

Muumimuseon syyslomaan kuuluu muumimaisen kauheaa syyslomaohjelmaa! Syyslomalla 10.–18.10.2020 sukelletaan muumitarinoiden pelottavalle ja jännittävälle puolelle. Mörkö pimeässä ja ne salaperäiset -kierros ei sovi kaikkein herkimmille, mutta muille kyllä, varsinkin jos Mörkö kiinnostaa… Ja jos vaikka pelkää pimeää mutta haluaa kuitenkin jotain muumimaista jännittävää, löytyy heillekin museosta haastetta! Samojen kauheiden ja pelottavien muumikirjojen olentojen ja vaarojen äärelle pääsee turvallisesti koko perheen tai seurueen kanssa osallistumalla syysloman kauhuhaasteeseen.

 

Syysloman Karmivin Kahvila

Syysloman Karmivin Kahvila avautuu Villa Sofiaan tiistaista perjantaihin 13-16.10 klo 14-21. Kahvilan lisäksi luvassa mukavaa puuhaa perheen pienimmille ja kaikille herkuttelusta nauttiville: Lähde koko perheen voimin tai kaveriporukalla tekemään karmivia karkki-herkkuja Holvituvan kammioon! Puutarhassa paistetaan lisäksi suussa sulavia munkkeja joita voi ostaa mukaan tai nauttia Sofian salongeissa muiden herkkujen ja virvokkeiden kera.

 

Kauhupakohuoneita K-18

Viihdekeskus Crazyn pakohuoneen Dark Room on pelottava kokemus – ainakin jos pelkää pimeää. Tarina sijoittuu pilkkopimeään mielisairaalaan, jossa tehdään mystisiä ihmiskokeita. Uutuutena kauhua rakastaville löytyy kauhupakohuone Orpokoti, joka tarjoaa aidosti pelottavan ja syvästi ahdistavan kokemuksen pelaajille. Löytyykö orpokodista kadonnut tyttö ajoissa? Uskaliaimmat lähteköön tätä selvittämään… Nämä pakohuoneet on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.