Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kauppahallin kahvilat ja panimot

10.10.2019

Kauppahallista löytyy tuoreiden ja maukkaiden raaka-aineiden, ravintoloiden ja muiden ostospaikkojen lisäksi myös hurmaavia kahviloita ja maukkaita panimotuotteita!

 

Kahvila Aniitta

Kahvila Aniitassa voi seurata Kauppahallin vilskettä aidoimmillaan. Myyntitiski on pullollaan alakerran omassa leipomossa leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja, ja ilman täyttää tuoreen kahvin tuoksu ja leppoisa puheensorina. Suositun kahvila Aniitasta tekee kuitenkin palvelu – täällä jokainen uusikin asiakas toivotetaan tervetulleeksi kuin perheenjäsen. Perheenjäsen, jota halutaan hemmotella esimerkiksi klassikkoaseman saavuttaneella kääretorttuviipaleella.

 

Liisan Leipomo

Kauppahallin keskikäytävällä, Hämeenkadun päässä sijaitsevassa Liisan Leipomossa tunnelma on juuri sellainen kuin pieneen pysähtymiseen arjen kiireen keskellä tarvitaankin. Leppoisan kahvihetken kruunaa laaja valikoima pullia ja henkilökunta, joiden hymyjen ei ole vielä koskaan nähty hyytyvän!

 

Linkosuo Kauppahalli

Linkosuon Kauppahallin kahvila tunnetaan paremmin nimellä Kauppahallin kahvila. Vuodesta 1971 Kauppahallissa toiminut lämminhenkinen kohtaamispaikka tarjoaa erinomaiset puitteet arjen rennoille tapaamisille. Laadusta tinkimättömän Linkosuon valikoimasta löytyy kattava aamiaisvalikoima, reilu lounas ja valinnanvaikeuksia aiheuttava määrä makeita leipomotuotteita.

 

Flinda Juomapuoti

Tampereen pienimmän baarin titteliä kantaa ylpeästi Kauppahallissa sijaitseva Juomapuoti Flinda, joka tarjoilee pienpanimoiden erikoisuuksia läheltä ja vähän kauempaakin. Juomaostosten ohessa voi istahtaa hetkeksi maistelemaan uusimpia olut ja fiilistelemään Kauppahallin tunnelmaa. Ja mikäli hyllystä bongaa useampiakin uteliaisuutta herättäviä löytöjä, voi niitä hörppiessä haastaa vaikka puodin pitäjän UNO-matsiin.

 

Tervetuloa nauttimaan Kauppahallin tunnelmasta ja mauista!