Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kauppahallin kahvilat

21.06.2021

Kauppahallista löytyy tuoreiden ja maukkaiden raaka-aineiden, ravintoloiden ja muiden ostospaikkojen lisäksi myös hurmaavia kahviloita!

 

Kahvila Aniitta

Kahvila Aniitassa voi seurata Kauppahallin vilskettä aidoimmillaan. Myyntitiski on pullollaan alakerran omassa leipomossa leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja, ja ilman täyttää tuoreen kahvin tuoksu ja leppoisa puheensorina. Suositun kahvila Aniitasta tekee kuitenkin palvelu – täällä jokainen uusikin asiakas toivotetaan tervetulleeksi kuin perheenjäsen. Perheenjäsen, jota halutaan hemmotella esimerkiksi klassikkoaseman saavuttaneella kääretorttuviipaleella.

 

Liisan Leipomo

Kauppahallin keskikäytävällä, Hämeenkadun päässä sijaitsevassa Liisan Leipomossa tunnelma on juuri sellainen kuin pieneen pysähtymiseen arjen kiireen keskellä tarvitaankin. Leppoisan kahvihetken kruunaa laaja valikoima pullia ja henkilökunta, joiden hymyjen ei ole vielä koskaan nähty hyytyvän!

 

Linkosuo Kauppahalli

Linkosuon Kauppahallin kahvila tunnetaan paremmin nimellä Kauppahallin kahvila. Vuodesta 1971 Kauppahallissa toiminut lämminhenkinen kohtaamispaikka tarjoaa erinomaiset puitteet arjen rennoille tapaamisille. Laadusta tinkimättömän Linkosuon valikoimasta löytyy kattava aamiaisvalikoima, reilu lounas ja valinnanvaikeuksia aiheuttava määrä makeita leipomotuotteita. Linkosuon kahvilassa pääsee istumaan marmorisen pöydän ääreen – marmori on peräisin alkuperäisistä myyntitiskeistä 100 vuoden takaa.

 

Pyynikin Munkkikahvila Kauppahalli

Enää ei ole pakko kiivetä Pyynikinharjulle päästäkseen maistamaan maailman parhaita munkkeja, sillä nyt niitä saa myös Kauppahallista! Ikkunasta näkyy leipomoon, jossa herkkupalat paistetaan. Tunnelma on yhtä kodikas kuin Pyynikilläkin. Munkkikahvilasta saa munkkien ohella myös suolaisia välipaloja niin vegaanisina kuin lihaisinakin.

 

Tervetuloa nauttimaan Kauppahallin tunnelmasta ja mauista!