Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Kauppakeskus Ratina

Tampereen suurimman kauppakeskuksen täydeltä yhteistä tekemistä

 

  • Tampereen suurin kauppakeskus
  • 115 liikettä
  • Muotia, sisustusta ja päivittäisostoksia sekä kauneus- ja terveyspalveluita
  • 26 ravintolaa ja kahvilaa
  • Joukkoliikenneyhteydet ja 1200 autopaikan P-Ratina

 

Keväällä 2018 avautunut Tampereen suurin kauppakeskus Ratina kokoaa kattonsa alle yli sadan liikkeen valikoiman ja palvelut. Helposti saavutettavassa keskuksessa voi viettää aikaa paitsi ostosten myös ruoan ja tapahtumien merkeissä. Muodin, päivittäisostosten ja sisustushankintojen lisäksi ostoskeskuksessa voi viihtyä herkutellen tai kauneus- ja terveyspalvelujen hemmoteltavana. Kauppakeskuksessa on yhteensä 115 liikettä, joista 26 on ravintoloita ja kahviloita. Ratinan suvannon rannassa sijaitseva Ratinan kauppakeskus tarjoaa kolmen rakennuksen verran tilaa yhteiselle tekemiselle.

Uutuudenkarhean Ratinan uudisrakennuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat maisemasta tutut Ranta-Ratinan ja Ratinan Kulman vanhat rakennukset. Kauppakeskukseen pääsee helposti joukkoliikenteellä, linja-autoasemalta on suora liukuporrasyhteys keskukseen. Keskustan suurimmassa parkkihallissa P-Ratinassa on 1200 paikkaa omalla autolla saapuville.

 

Mitä tarjoaa?

115 liikkeen monipuolinen ostos-, ruoka- ja palvelutarjonta Ranta-Ratinan kauppakeskuksessa.

 

Tiesitkö?

Ostoksia, ruokaa ja hyvinvointia 115 liikkeen voimin.

Kolmesta rakennuksesta koostuva ostoskeskus yhdistelee niin modernia rakentamista kuin maisemaan vuosikymmeniä kuuluneita kohteita.

 

Päivitetty: 13.12.2018