Siirry sisältöön

Näetkö jo itsesi punatiilisten rakennusten keskellä kurkottelemassa katseella ylöspäin? Aurinko häikäisee, mutta siellä ne menevät, kattokävelijät korkeuksissaan historiaa huokuvien rakennusten katoilla. Roof Walk Finlayson Area -kattokävely on jännittävä tapa tutustua Tampereen historiaan ja maisemiin. Tarinat tehtaiden takaa piirtävät kuvan siitä, millainen alue on ennen ollut.

Kattokävelyn jälkeen komeita näköaloja voi jäädä ihailemaan ja skoolaamaan onnistuneelle seikkailulle Café & Bar Kattoon. Itse tehdyt herkut vievät kielen mennessään! Läheltä löytyy myös Panimoravintola Plevna, jonka listalla on mieluista ruokaa moneen makuun. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi Pumpuliplikkojen silakkapihvit tai Kellarimestarin pannu?

Kun korkeuksiin on tottunut, kannattaa niiden parissa jatkaa tankkauksenkin jälkeen. Pyynikin maisemissa Varala Flowparkissa sykkeen saavat nousuun sekä korkeudet että kiipeäminen. Valmistaudu huimaan vaijeriliukuun! Tiesitkö, että Varalassa voi myös yöpyä ja viettää vaikka pidemmänkin ajan. Päiväsportit, kepparileirit sekä lajileirit koriksesta säbään sopivat sporttaaville seikkailijolle!