Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Lapland Hotels Tampere

Nauti Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä

 

  • Kuusi kokous- ja juhlatilaa 10–200 hengen tarpeisiin
  • Kitchen & Bar Dabbal laadukkaaseen ruokailuun
  • Ylimmän kerroksen juhla-, kokous- ja saunatiloista näkymät kaupungin kattojen ylle
  • 141 hotellihuonetta
  • 74 omaa parkkipaikkaa

 

Keskustassa aivan Tampere-talon ja rautatieaseman läheisyydessä sijaitseva Lapland Hotels Tampere tuo designissaan Lapin mystiset tarinat ja lappilaisen luonnon runsauden urbaaniin kaupunkiympäristöön. Hotellin tunnelmassa vuorottelevat modernilla tavalla niin pohjoiset vuoristot, jäkäläpintaiset puunrungot, talvipäivän pehmeät kinokset kuin kesän yötön yö. Hotellin tunnelmaan pohjoiset tarinat tuovat sekä rauhallisuutta että eläväistä mystiikkaa. Kuusi kokoustilaa tarjoavat toimivat puitteet 10–200 henkilön kokouksille, yritystapahtumille ja -juhlille. Ruoka on olennainen osa kokouspakettejamme, ja tarjonta on aina valittavassa tilaisuuden luonteen mukaan.

Hotellin kaikki 141 huonetta on sisustettu vaativampaakin matkaajaa miellyttävällä ammattitaidolla. Mukavuudesta on huolehdittu huoneissa esimerkiksi ilmaisella Wi-Fi:llä, taulutelevisiolla sekä useamman tyynyn valikoimalla. Sängyn korkealaatuiset liinavaatteet ja patjat sekä villahuovat ja poronsarvikoristeet tuovat huoneeseen ylellistä mukavuutta. Saunan lämpöön pääsee niin hotellivieraiden käytössä olevassa kattosaunassa kuin De Luxe -huoneissa, joissa on oma sauna.

Pohjoiset juuret maistuvat myös Dabbal Kitchen & Bar -ravintolassa, jossa ruokaan loihditaan avotulen maku aidolla hiiligrillillä. Ravintolan monet raaka-aineet, kuten marjat, sienet, kalat sekä poronliha, tulevat suoraa pohjoisesta. Pohjolan elämykset eivät rajoitu vain annosten makuun, vaan myös kattauksessa käytetään teeman mukaisia astioita ja koristeita aamiaisesta illalliseen. Myös Aulan Lobby Baariin voi istahtaa nauttimaan tunnelmasta lasillisen ääressä. 

 

Mitä tarjoaa?

Lappilaista tunnelmaa, rauhaa ja mystiikkaa modernin hotellin mukavuuksilla höystettynä.

 

Tiesitkö?

Lappilaisuus välittyy monipuolisena kaikessa tekemisessä ruoasta sisustukseen. Kuvamaailma on metsineen, lumisine vuorineen ja kesäaurinkoineen yhtä monipuolinen kuin pohjoisen vuodenajat.

Tasokas Lapin makuja tarjoava ravintola. Hotellihuoneissa mukavuudesta on huolehdittu esimerkiksi ilmaisella Wi-Fi:llä, taulutelevisiolla sekä usemman tyynyn valikoimalla.

 

Päivitetty: 13.12.2018