Majoitu mukavasti ja edullisesti hostellissa tai B&B-paikassa - Visit Tampere

Majoitu mukavasti ja edullisesti hostellissa tai B&B-paikassa

12.03.2018

Dream Hostel

Tampereella toimii todellinen maailmanluokan hostelli, joka on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja. Tämä paikka on nimeltään Dream Hostel, ja se sijaitsee Tampere-talon lähistöllä kävelymatkan päässä keskustasta. Tampereen seudulla on myös monia valloittavia Bed & Breakfast -paikkoja, joissa voi majoittua tunnelmallisesti, kodinomaisesti ja viihtyisästi.

 

B&B Nostalgia

Tampereen B&B-tarjontaan kuuluu esimerkiksi tunnelmallinen B&B Nostalgia, joka sijaitsee Teiskossa – vain 30 km Tampereen keskustasta, ja olet maalaismiljöössä. Idyllisessä, kaksikerroksisessa luhtiaitassa on kolme erilaista ja kauniisti sisustettua huonetta, joissa voi yöpyä 10 henkeä kerrallaan. Voit viettää yön tai pari, yksin tai porukalla maaseudun rauhassa. Kaupan päälle saa palan maalaistunnelmaa; rauhaa ja raikasta ilmastoa, välitöntä tunnelmaa sekä laadukasta ja mutkatonta palvelua.

 

Kärppälän Rustholli

Kärppälän Rustholli Lempäälässä tarjoaa puolestaan majoitusta 1800-luvulla tehdyssä päärakennuksessa, piharakennuksessa ja aitassa. Kaikki huoneet on remontoitu vanhaa rakentamistyyliä kunnioittaen. Rusthollin emäntä toivottaa matkailijat tervetulleiksi mukaviin ja kauniisiin huoneisiin nauttimaan maaseudun rauhasta.

 

B&B Villi Ullakko

Akaassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta, sijaitsee B&B Villi Ullakko. Täällä voi olla kodikkaasti poissa kotoa ja saada lepoa, rauhaa sekä virvoitusta kaikille aisteille. Mukavissa, erilaisten teemojen mukaan sisustetuissa huoneissa voi viettää hyvän yön, ja aamun kruunaavat tuore kahvi ja maittava aamiainen.

 

Eräjärven Eerola

Oriveden Eräjärven Eerolassa, noin 45 kilometrin päässä Tampereelta, on mahdollisuus ympärivuotiseen aamiaismajoitukseen hyvin varustetussa vierastalo Lehdokissa. Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä kesäaikaan maatilan alkuperäisissä aitoissa ja piharakennuksissa. Aitoissa voi aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

 

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Lue lisää
Visittampere B&b Nostalgia

B&B Nostalgia

Tähdentie 40, Tampere
Lue lisää
Visit Tampere Kärppälän Rustholli

Kärppälän Rustholli

Kärppäläntie 50, 37500 Lempäälä
Lue lisää

Lisää luettavaa

Majoitusta pienelle budjetille
Majoitus

Majoitusta pienelle budjetille

Nämä kohteet tarjoavat edullista, mutta viihtyisää majoitusta Tampereella.
Lue lisää
Majoitusta erikoisuuksien etsijälle
Hotellit

Majoitusta erikoisuuksien etsijälle

Etsitkö erikoisempaa majoitusta? Tampereella on tarjolla monia yksilöllisiä vaihtoehtoja.
Lue lisää
Brunssille!
Kahvilat

Brunssille!

Tampereella on tarjolla herkullisia brunsseja.
Lue lisää
Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe
Hotellit

Näissä hotelleissa viihtyy koko perhe

Tampereella on monia hotelleja, joissa viihtyvät niin perheen pienemmät kuin isommatkin matkailijat.
Lue lisää