Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Mustanlahden tapahtumasatama

12.06.2019

Mustanlahden tapahtumasatama tarjoilee makuja, musiikkielämyksiä ja järvitunnelmaa koko kesän ajan Hämeenpuiston pohjoispäässä, Särkänniemen kainalossa. Näsijärven laineiden liplatus ja muutaman metrin päästä lähtevän 100-vuotiaan Tarjanne-höyrylaivan tuuttaukset takaavat leppoisan satamailmapiirin.

 

Mustanlahden sataman Café & Pizzeria Ankkuri tarjoilee korkeatasoisia kahvilatuotteita ja suomenmestaruusluokan pizzaa. Tampereen, ellei jopa koko Suomen, maukkaimmat pizzat valmistuvat hartaalla ammattitaidolla ja puhtaalla intohimolla tekemiseen.

 

Uudistuneessa ja remontoidussa Kaislassa puolestaan nautitaan à la carte -listan antimia sekä lounasta joka päivä. Kesäisen keveän, raikkaan mutta runsaan menun takana on keittiöguru Akseli Herlevi. Laadukkaasta kattauksesta ei lapsiperheitäkään ole unohdettu.

 

Ravintolan ja koko sataman sydän on Kaislan tunnelmallinen terassi, johon voi suunnistaa niin lounaalle, lasilliselle kuin myös kesäiltaisin keinumaan musiikin tahdissa. Tanssipaviljonki Reuharin lavalle nousee kesäviikonloppuisin maamme musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet viihdyttämään kesäyön kansaa. Tutustu ohjelmaan ja esiintyjiin täällä.

 

Ravintoloiden ja risteilypalveluiden lisäksi Mustassalahdessa on vakituisille ja vieraileville aluksille tarkoitettu 40-paikkainen vierasvenesatama, jonka palveluja ovat mm. wc-, suihku- ja saunatilat.

Satama-alueella kuullaan ja nähdään myös veteraaniautoilijoita ja -moottoripyöräilijöitä. Moottoripyöräilijät kokoontuvat Mustaanlahteen tiistai-iltaisin.

Vinkki! Voit myös vuokrata täyden palvelun risteilyn Näsijärvelle Mustassalahdessa majailevalla Yero Charterin Sealine F43 Flybridge -veneellä.