Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Nähdään Tampereella jääkiekon MM-kisoissa 2022!

02.09.2021

Tampereella ja Helsingissä pelataan 13.-29.5.2022 Suomen yhdeksännet miesten jääkiekon MM-kotikisat. Kisapaikkana Tampereella on joulukuussa 2021 avautuva upouusi Uros Live-areena. 

 

Aloita kisamatkan suunnittelu ja osallistu lippuarvontaan!

 

Tampereella pelataan osa alkueristä, kaikki semifinaalit sekä pronssi- ja finaaliottelut. Leijonat pelaavat kaikki ottelunsa Tampereella. Kisojen VIP-paketit ovat jo myynnissä. Tampereen otteluiden lipunmyynti käynnistyy lippujen osto-oikeuksien arvonnalla. Siinä on mahdollisuus voittaa osto-oikeuksia kisojen Tampereella pelattavien otteluiden päivälippuihin. Lippuarvontaan rekisteröityminen alkaa 2.9. ja päättyy 26.9. Helsingissä pelattavien otteluiden päiväliput tulevat suoraan myyntiin 2.9.

Tutustu otteluohjelmaan ja osallistu lippuarvontaan.

Jääkiekon MM-kisat 2022 ovat helposti saavutettavissa. Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta on kummastakin UROS LIVE -arenalle matkaa 600 m. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta pääsee näppärästi paikalle bussilla 1A. Tampereen joukkoliikenne, Nysse, palvelee linja-auto- ja ratikkayhteyksin useista suunnista saapuvia. Jos tulet omalla autolla, kävelymatkan päässä on useita pysäköintilaitoksia.

Esteettömyys on huomioitu UROS LIVE -areenan suunnittelussa. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä.

Jääkiekon kisaorganisaatio etsii parhaillaan vapaaehtoisia erilaisiin kiinnostaviin kisatehtäviin. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana luomassa ainutkertaista tunnelmaa ja elämystä, hae mukaan! 

Uros Live -areenasta tulee upea paikka monenlaisten tapahtumien, kokouksien, konserttien ja messujen järjestämiseen. Tekniset palvelut järjestää Uros Liven yhteistyökumppani Akun tehdas. Uros Liveltä tulee löytymään yli 20 ravintolaa.
 
Kaupunki tulee täyttymään oheistapahtumista ja kisafiiliksestä. Seuraa myös Tampereen kaupungin virallista 2022 Jääkiekon MM-kisasivua!