Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Nähdään Tampereella jääkiekon MM-kisoissa 2022!

Tampereella ja Helsingissä pelataan 13.-29.5.2022 Suomen yhdeksännet miesten jääkiekon MM-kotikisat. Kisapaikkana Tampereella on joulukuussa 2021 avautuva, upouusi Nokia Arena

 

Aloita kisamatkan suunnittelu ja lunasta lippusi!

Tampereella pelattaviin otteluihin lippuarvonta etuosto-oikeuskierroksineen on päättynyt ja lippuja Tampereen otteluihin on tällä hetkellä saatavilla vielä jonkin verran. Odotettavissa on, että lisää lippuja vapautuu vielä myyntiin, kun tapahtumarakenteet, kuten studiot, sekä kansainväliset kiintiöt vahvistuvat.

Tampereella pelataan osa alkueristä, kaikki semifinaalit sekä pronssi- ja finaaliottelut. Leijonat pelaavat kaikki ottelunsa Tampereella. Tutustu otteluohjelmaan täältä. Kisojen VIP-paketit ovat parhaillaan myynnissä, ja Tampereen otteluiden lipunmyynti käynnistyi lippujen osto-oikeuksien arvonnalla. Lunastamattomat päiväliput tulivat myyntiin 27.10.2021. 

Helsingissä pelattavien otteluiden päiväliput tulivat suoraan myyntiin jo aiemmin syksyllä.

Tapahtumapaikkana Nokia Arena

Nokia Arenasta tulee upea paikka monenlaisten tapahtumien, kokouksien, konserttien ja messujen järjestämiseen. Tekniset palvelut järjestää areenan yhteistyökumppani Akun tehdas. Nokia Arenasta löytyy yli 20 ravintolaa.

Miten saavut kisoihin?

Jääkiekon MM-kisat 2022 ovat helposti saavutettavissa. Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta on kummastakin Nokia Arenalle matkaa 600 m. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta matkaa on 16 kilometriä. Tampereen joukkoliikenne, Nysse, palvelee linja-auto- ja ratikkayhteyksin useista suunnista saapuvia. Jos tulet omalla autolla, kävelymatkan päässä on useita pysäköintilaitoksia.

Esteettömyys on huomioitu Nokia Arenan suunnittelussa. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä.

Oheisohjelmaa kisakävijöille ja ryhmille

Kaupunki tulee täyttymään oheistapahtumista ja kisafiiliksestä. Seuraa myös Tampereen kaupungin virallista 2022 Jääkiekon MM-kisasivua!
 
Meeting Mills tarjoaa kisojen aikana yrityksille VIP-paketteja, suomalaisille ja kansainvälisille ryhmille kuljetuksia ja ohjelmapalveluita sekä Tampereella että Helsingissä. Matkapojat on toiminnassa mukana. 
 
Reissu Ruodin kautta voit hankkia VIP-paketit Suomen alkusarjan otteluihin. Tarjolla on tietty määrä pääasiassa yritysryhmille suunnattuja VIP-paketteja. Pakettien sisältämät tilaisuudet järjestetään ravintola Saludissa ja ravintola Tillikassa, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Tampereen uudesta Nokia Arenasta. Tilaisuudessa voit nauttia laadukkaasta palvelusta ja valmistautua otteluiltaan seurueesi kanssa jääkiekon huippuasiantuntijoiden johdattelemana.
 
Päivitetty: 19.11.2021