Siirry sisältöön

Tampereella ja Helsingissä pelataan 13.-29.5.2022 Suomen yhdeksännet miesten jääkiekon MM-kotikisat. Kisapaikkana Tampereella on joulukuussa 2021 avautunut, upouusi Nokia Arena.

 

Aloita kisamatkan suunnittelu ja lunasta lippusi!

Tampereella pelattaviin otteluihin lippuarvonta etuosto-oikeuskierroksineen on päättynyt ja lippuja Tampereen otteluihin on tällä hetkellä saatavilla vielä jonkin verran. Odotettavissa on, että lisää lippuja vapautuu vielä myyntiin, kun tapahtumarakenteet, kuten studiot, sekä kansainväliset kiintiöt vahvistuvat.

Tampereella pelataan osa alkueristä, kaikki semifinaalit sekä pronssi- ja finaaliottelut. Leijonat pelaavat kaikki ottelunsa Tampereella. Voit tutustua koko otteluohjelmaan täältä.

 

Tapahtumapaikkana Nokia Arena

Nokia Arena on upea paikka monenlaisten tapahtumien, kokouksien, konserttien ja messujen järjestämiseen. Tekniset palvelut järjestää areenan yhteistyökumppani Akun tehdas. Areenalta löytyy yli 20 ravintolaa.

 

Miten saavut kisoihin?

2022 jääkiekon MM-kisat ovat helposti saavutettavissa. Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta on kummastakin Nokia Arenalle matkaa 600 m. Voit lukea saapumisesta lisää Nokia Arenan sivuilta. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta matkaa tapahtumapaikalle on 16 kilometriä.

Tampereen joukkoliikenne, Nysse, palvelee linja-auto- ja ratikkayhteyksin useista suunnista saapuvia. Tampereella pelattavien otteluiden pääsyliput sisältävät Tampereen kaupungin tarjoaman  maksuttoman matkaoikeuden Nyssen kyydissä. Voit lukea matkaoikeudesta lisää Nyssen omilta sivuilta.

Jos tulet omalla autolla, kävelymatkan päässä on useita pysäköintitaloja.

Esteettömyys on huomioitu areenan suunnittelussa. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä.

 

Oheisohjelmaa kisakävijöille ja ryhmille

Kaupunki tulee täyttymään oheistapahtumista ja kisafiiliksestä. Seuraa myös Tampereen kaupungin virallista 2022 Jääkiekon MM-kisasivua!
Meeting Mills tarjoaa kisojen aikana yrityksille VIP-paketteja, suomalaisille ja kansainvälisille ryhmille kuljetuksia ja ohjelmapalveluita sekä Tampereella että Helsingissä. Matkapojat on toiminnassa mukana.
Reissu Ruodin kautta voit hankkia VIP-paketit Suomen alkusarjan otteluihin. Tarjolla on tietty määrä pääasiassa yritysryhmille suunnattuja VIP-paketteja. Pakettien sisältämät tilaisuudet järjestetään ravintola Saludissa ja ravintola Tillikassa, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Tampereen uudesta areenasta. Tilaisuudessa voit nauttia laadukkaasta palvelusta ja valmistautua otteluiltaan seurueesi kanssa jääkiekon huippuasiantuntijoiden johdattelemana.
Tutustu myös Doerzin tarjontaan ja koe pelien välissä parhaat Tampere-elämykset.