Siirry sisältöön

Hanki lippusi pian!

Kevään 2023 Jääkiekon MM-kisojen lipunmyynti on parhaillaan käynnissä. Tampereella pelataan osa alkueristä, kaikki semifinaalit sekä pronssi- ja finaaliottelut. Leijonat pelaavat kaikki ottelunsa Tampereella. Voit tutustua koko otteluohjelmaan IIHF:n sivuilla.

Miten saavut kisoihin?

2023 jääkiekon MM-kisat ovat helposti saavutettavissa. Sekä Tampereen rautatieasemalta että linja-autoasemalta on pelipaikalle matkaa 600m. Voit lukea saapumisesta lisää Tampereen Kansi Areenan sivuilta. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta matkaa tapahtumapaikalle on 16 kilometriä. Lentoasemalta Tampereen keskustaan pääsee kätevästi linja-autolla.

Tampereen joukkoliikenne, Nysse, palvelee linja-auto- ja ratikkayhteyksin useista suunnista saapuvia. Tampereella pelattavien otteluiden pääsyliput sisältävät Tampereen kaupungin tarjoaman  maksuttoman matkaoikeuden Nyssen kyydissä.

Jos tulet omalla autolla, kävelymatkan päässä on useita pysäköintitaloja.

Tapahtumapaikkana Tampereen Kansi Areena

Tampereen Kansi Areena on upea paikka monenlaisten tapahtumien, kokouksien, konserttien ja messujen järjestämiseen. Areenalta löytyy yli 20 ravintolaa.

Oheisohjelmaa kisakävijöille ja ryhmille

Kaupunki tulee täyttymään oheistapahtumista ja kisafiiliksestä. Seuraa myös Tampereen kaupungin virallista 2023 Jääkiekon MM-kisasivua.
Tutustu myös Doerzin tarjontaan ja koe pelien välissä parhaat Tampere-elämykset paikallisten johdolla.