Näsijärvireitillä voit seikkailla omalla tyylillä - Visit Tampere

Näsijärvireitillä voit seikkailla omalla tyylillä

23.02.2018

Tartu pyörää sarvista ja polkaise Näsijärvireitille! Pääset nauttimaan upeista maisemista, lähiruoasta, kulttuurista ja luonnonrauhasta. Voit hyödyntää myös Näsijärvellä risteilevää Tarjanne-höyrylaivaa sekä paikallisjunia matkasi suunnittelussa!

 

Pyörän selässä matkanteko on aidosti osa matkaa. Ehdit nähdä ja kokea enemmän, löytää asioita, jotka auton ikkunan takana vilahtavat ohi huomaamatta ja pysähtyä kiireettömästi nauttimaan lähiruoasta, kulttuurista, luonnosta ja rauhasta. Tutustu valmiisiin matkavinkkeihin ja valitse mieleisesi, tai suunnittele oma matka reittikarttoja ja palveluverkostoa hyödyntäen. Matkavinkkeihin on haettu ideoita polkupyörälomaan kaikenlaisille menijöille, arkipyöräilijästä aktiiviharrastajaan ja koko perheen reissuihin.

 

Näsijärvireitti on ennen kaikkea polkupyöräilijöille räätälöity matkailun apuväline. Se tarjoaa uusia ideoita matkailuun ja kannustaa kaikentasoisia polkijoita lomailemaan Näsijärven upeissa maisemissa. Pienellä mielikuvituksella polkupyörälomailu voi olla paljon muutakin kuin ankaraa polkemista hiki kypärässä. Näsijärven ympäristössä on kolme valmista reittiä: Rantatie, Patruunan polku sekä Karhunkaataja. Näiden runkoreittien ympärille on mahdollista rakentaa oma reitti, esimerkiksi palveluiden, nähtävyyksien tai reitin pituuden mukaan. Valmiit reitit sekä PyhäNäsi- reittkartan löydät täältä!

 

Maistele matkaa reittitrailerista, katso kesän kestävimmät matkavinkit Näsijärvireitin verkkosivuilta ja polkaise matkaan!

 

Psst! Näsijärvireitti on saanut kaverikseen Pyhäjärvireitin – tutustu alta!

Lisää luettavaa

Pyhäjärvireitti pyöräillen, laineilla sekä raiteilla
Aktiviteetit

Pyhäjärvireitti pyöräillen, laineilla sekä raiteilla

Lähiruokaa, kiireettömyyttä, kulttuuria, luontoa ja rauhaa Pyhäjärvireitillä!
Lue lisää
Pyöräily Tampereella
Aktiviteetit

Pyöräily Tampereella

Tampereella voit pyöräillä keskustassa tai lähteä kiertämään Näsijärveä - lue vinkkimme pyöräilyyn!
Lue lisää
Vehreitä keitaita kaupungin sydämessä
Kaupunkiluonto

Vehreitä keitaita kaupungin sydämessä

Tamperella pääsee nauttimaan luonnosta ydinkeskustassakin.
Lue lisää