Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Nautiskelijan Kesäkeidas keskellä kaupunkia

Tampereen Keskustorille avattu upouusi Kesäkeidas-yhteisterassi on nimensä mukaisesti ennennäkemätön keidas keskellä kaupunkia. Tamperelaisten ravintoloiden ruoka- ja juomatuotteita tarjoilevalla terassilla on 350 väljää asiakaspaikkaa, joten kauniista kesäpäivistä sekä erityisesti Kesäkeitaan tarjontaan suunnitelluista herkuista voi nautiskella turvallisesti.

Aivan ydinkeskustassa Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välisellä alueella sijaitsevaa kukkivaa ulkoilmaolohuonetta ympäröivät upeat jugend-rakennukset sekä useiden kulttuurirakennusten keskittymä. Kesäkeitaan ympärillä on myös paljon vehreää puistoaluetta.

Herkkuja, pelejä ja lepohetkiä

Keskustorin Kesäkeidas tarjoaa elämyksiä kaikenlaisen ruoan ja juoman ystäville. Kesän aikana Keskustorilla nautitaan muun muassa lähiruokaa ja sesongin mukaisia makuja, vegaanisia annoksia, italialaisen ja espanjalaisen keittiön antimia sekä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Tarjolla on pihviä, artesaanipizzoja, tapaksia, antipastoja, burgereita, siipiä, suomalaisia kesäruokia, wrapeja sekä fine dining -annoksia. Juomavalikoimassa ovat muun muassa pienpanimo-oluet, viinit, cocktailit, mocktailit, erikoiskahvit ja smoothiet. Kaikki ravintolat ovat auki päivittäin kello 11–19, mutta osa avaa jo aiemmin ja sulkee myöhemmin. Arkisin ja sunnuntaisin terassin myyntipisteet saavat olla auki iltakymmeneen, perjantaisin ja lauantaisin puoleen yöhön. Surkean kelin sattuessa koko terassi on suljettu.

Herkkujen ja lepohetkien lisäksi Kesäkeidas tarjoaa myös puuhaa kaiken ikäisille futsal- ja petankkikenttien sekä muiden kesäpelien muodossa. Touhuilun oheen voi napata myyntipisteiden kahvilatuotteita, ruokaa tai virvokkeita.

Kaikki keskustan palvelut lähellä

Useiden pysäköintilaitosten sekä viereisten bussi- ja ratikkalinjojen ansiosta keitaalle pääsee vaivattomasti. Kesäkeidas toimii myös levähdyspaikkana Tampereen keskustan palveluiden keskipisteessä. Kosken molempia rantoja pitkin kulkevan Tammerkosken rantareitin varrella voi tutustua keskustan kauniisiin nähtävyyksiin, ja keitaan ympäristössä on myös useita viehättäviä kivijalkaliikkeitä. Keskustorin sekä Laukontorin yhdistävän Aleksis Kiven kadun terassit, putiikit, kukkaistutukset sekä valoköynnökset pitävät yllä Kesäkeitaan tunnelmaa myös kahden varsinaisen torialueen välillä. Matkan varrella uniikkia tunnelmaa ja paikallisia makuja voi piipahtaa etsimään 120-vuotiaaseen Kauppahalliin.

Tutustu Kesäkeitaan tarjontaan tarkemmin osoitteessa https://www.tampere.fi/keskustorin-kesakeidas.html

 

 

Päivitetty: 05.07.2021