Siirry sisältöön

Tampereen Keskustorin Kesäkeidas on yhteisterassi, joka on nimensä mukaisesti ennennäkemätön keidas keskellä kaupunkia. Tamperelaisten ravintoloiden ruoka- ja juomatuotteita tarjoilevalla terassilla on 500 asiakaspaikkaa ja 11 ravintolaa.

Aivan ydinkeskustassa Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välisellä alueella sijaitsevaa kukkivaa ulkoilmaolohuonetta ympäröivät upeat jugend-rakennukset sekä useiden kulttuurirakennusten keskittymä. Kesäkeitaan ympärillä on myös paljon vehreää puistoaluetta.

Herkkuja moneen makuun

Keskustorin Kesäkeidas tarjoaa elämyksiä kaikenlaisen ruoan ja juoman ystäville. Kesän aikana Keskustorilla nautitaan muun muassa lähiruokaa ja sesongin mukaisia makuja, vegaanisia annoksia, italialaisen ja espanjalaisen keittiön antimia sekä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Tarjolla on pihviä, artesaanipizzoja, tapaksia, antipastoja, burgereita, siipiä, suomalaisia kesäruokia, wrapeja sekä fine dining -annoksia. Juomavalikoimassa ovat muun muassa pienpanimo-oluet, viinit, cocktailit, mocktailit, erikoiskahvit ja smoothiet.

Kesäkeidas on avoinna maanantaista torstaihin klo 11–22, perjantaina ja lauantaina puolilleöin ja sunnuntaina klo 22 saakka. Kaikki ravintolat ovat auki päivittäin kello 11–19, mutta ravintolakohtaisissa aukioloajoissa saattaa esiintyä poikkeavuuksia. Voit tutustua Kesäkeitaan ravintoloiden menuihin keitaan omilla sivuilla: https://kesakeidas.tampere.fi/ruoka-ja-juoma/

Kaikki keskustan palvelut lähellä

Useiden pysäköintilaitosten sekä viereisten bussi- ja ratikkalinjojen ansiosta keitaalle pääsee vaivattomasti. Kesäkeidas toimii myös levähdyspaikkana Tampereen keskustan palveluiden keskipisteessä. Kosken molempia rantoja pitkin kulkevan Tammerkosken rantareitin varrella voi tutustua keskustan kauniisiin nähtävyyksiin, ja keitaan ympäristössä on myös useita viehättäviä kivijalkaliikkeitä. Keskustorin sekä Laukontorin yhdistävän Aleksis Kiven kadun terassit, putiikit, kukkaistutukset sekä valoköynnökset pitävät yllä Kesäkeitaan tunnelmaa myös kahden varsinaisen torialueen välillä. Matkan varrella uniikkia tunnelmaa ja paikallisia makuja voi piipahtaa etsimään 120-vuotiaaseen Kauppahalliin.

Kesäkeidas on avoinna 14. elokuuta saakka.

Lue lisää Kesäkeitaasta ja sen tarjonnasta täällä.