Siirry sisältöön

Tästä kaikki alkaa! Tule mukaan muiden kiakkofanien kanssa kisojen aloitustapahtumaan. Kansanjuhlaa vietetään Frenckellin aukiolla kisojen aattona keskiviikkona 11. toukokuuta kello 17.00–18.15. Lavalle nousevat muun muassa Pirkan pojat, Noora Louhimo, Sani, Kalevauva, Waltteri Torikka ja Mikko Alatalo. Mukana menossa on Suomen jääkiekkomaajoukkue. Tarkemmat ohjelmatiedot Tampereen kaupungin sivuilta. Virittäydytään yhdessä kisatunnelmaan ja nostetaan kisahuuma uusiin korkeuksiin!

Nokia Arena on tamperelaisten ylpeyden aihe, eikä suotta! Tänä keväänä se on koko kisojen keskipiste, paikka jota Leijonat vartioivat! Kisojen Fan Zone -alue sijaitsee Tampereen rautatieaseman yhteydessä lähellä Nokia Arenaa. Fan Zonella voit seurata pelejä jätti-screeneiltä. Kaikki ottelut näytetään! Suomen ottelut isoimmalta screeniltä, luonnollisesti. Täältä voit ostaa muistoksi kisojen kisamaskotin Miracleo-leijonan ja muita fanituotteita. Lisää tietoa Fan Zonesta voit lukea MM-kisojen virallisilta nettisivuilta.

Kisakaduille ja keitaan tunnelmaan

Keskustorin Kesäkeitaan upealla 500 asiakaspaikan terassilla pääsee paitsi nauttimaan monipuolisesta ravintolatarjonnasta, myös katsomaan kaikki 2022 Jääkiekon MM-kisojen Tampereella pelattavat pelit isolta screeniltä. Samoille kulmille avautuu kisojen ajaksi pääsymaksuton, ikärajaton ja päihteetön koko perheen Kiekon koti -aktiviteettialue. Paikalla on erilaisia toiminnallisia pisteitä ja myös screeni, jolta pelit näkyvät.

MM-jääkiekon virallinen kisakatu tulee olemaan Tuomiokirkonkatu. Tuomiokirkonkadun kautta pääsee kulkemaan keskustasta Nokia Arenalle. Kadun varrella on liikkeitä, palveluita ja ravintoloita terasseineen.

Kuninkaankadullakin pääsee osallistumaan kisatunnelmaan. Kadun ylle ripustetaan leijoja ja katu koristellaan kisoja varten. Tänne kannattaa suunnata vaikkapa ottamaan somekuvia! Tai vain istuskella terassilla tai ravintoloissa ja nauttia kisatunnelmasta.

Mitä muuta tapahtuu?

Suomen pelipäivinä voit nauttia MM-kisamenusta ravintola Periscopessa. Illalliselle osallistujille on varattu parhaat paikat terassilta screenin läheisyydestä. Huonon sään yllättäessä pelit nähdään 7. kerroksen Lounge Barissa.

Tiistaina 17.5. MM-kiekon välipäivänä voi vaihtaa hetkeksi lajia. Silloin nimittäin järjestetään Kiekon koti -ravit Teivon Ravikeskuksessa. Jääkiekon MM-lipulla maksuton sisäänpääsy!

Näsinneulan kupeessa sijaitsee Tampereen huvittavin paikka, Särkänniemi. Siellä järjestetään Kiekon kotibileet 27.5. Lähde testaamaan Särkänniemen vauhdikkaita laitteita ja kuuntelemaan huippuartisteja! Lavalle nousevat Klamydia, Matti ja Teppo, Portion Boys ja Oku Luukkainen. Tapahtuma on K18.

Tutustu myös tapahtumakalenterimme tarjontaan. Mukavia kisaviikkoja, torilla tavataan!