Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

POP UP -jouluostoksille Tampereella

Perinteisten jouluostospaikkojen, tavaratalojen ja ostoskeskusten, lisäksi Tampereelta löytyy useita tunnelmallisia ja erilaisia joulun aikaan auki olevia kohteita.

Koskikeskuksessa on Designkavereiden joulukauppa, mistä löytyy vaatelahjojen lisäksi herkkuja, koruja, kodintuotteita ja kosmetiikkaa usealta kotimaiselta yritykseltä. Myymälässä järjestetään myös työpajoja, ja siellä on pop up-vieraita kyläilemässä, mm. herkkuhyönteisiä ja kukkia. Avoinna 23.12. asti.

Finlaysonin alueella on useampikin joulukauppa: Tallipihan Hohde-joulukaupan lisäksi Media 54-rakennuksessa on Pukimo Pop-UP-joulumyymälä ja Terde-tilassa (sisäänkäynti Väinö Linnan aukiolta) DOT design shop. Pukimossa myynnissä olevat brändit ovat RATIA, Puuvillatehdas, AARRE, SUPEA, Lina, Luonkos, Think Today Design ja Wiwi Design. Tuotteet on valmistettu vastuullisesti. Avoinna 13.11.-23.12.

DOT design shopissa myydään tamperelaista muotoilua, taidetta, joululahjoja ja elämyksiä kaikkiaan 15 yritykseltä. Ostosten lomassa voi käydä tutustumassa PALMROTH – Matka designiin -näyttelyyn. Avoinna 13.11.-19.12.

Miten olisi taidetta joululahjaksi? Kuvataiteilijoiden järjestämä taidemyyntitapahtuma POP UP TaideJOULUpuoti avaa ovensa 26.11. jo 10. kerran osoitteessa Hallituskatu 7.

Kauppakadun joulukauppa sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 3 ja on avoinna 12.11.-23.12. Saman katon alle on koottu kotimaisia käsitöitä, lampaanvillatuotteita, kauniita sisustustarvikkeita ja kukkia.

Mielan mieletön joulukauppa on avoinna 15.11.-31.12. Myynnissä on vastuullisesti valmistettuja ihanuuksia suomalaisilta valmistajilta.

Haulitornin juurella pääsee ostoksille Pispalan pikku puotiin. Siellä voi käydä ostamassa kotimaisia ja ekologisia lahjoja tiistaista sunnuntaihin.

Jos haluat tehdä pienen ajelun joulua odotellessa, kannattaa suunnata Teiskoon. Liutun maalaistalon kahvila ja puoti on puettu jouluun ja on avoinna marraskuussa lauantaisin, joulukuussa lauantaisin ja sunnuntaisin.

 

Päivitetty: 30.11.2021