Siirry sisältöön
Kartta

Söpöjä pupuja ja ihania kisuja – Tampereella pääset nauttimaan pullakahvit vähän pörröisemmässäkin seurassa!

 

Kissakahvila Purnauskis

Tampereella voi nauttia drinkit kissojenkin seurassa. Kissakahvila Purnauskiksessa on vajaa tusina kissoja, joista osa on asustellut ennen löytöeläinkodissa. Purnauskiksen perustajat ovat kissaihmisiä henkeen ja vereen! Purnauskis tekee yhteistyötä eläinsuojeluyhdistys Kissojen Suojelu – Kisu ry:n kanssa ja kahvilan kautta voi tutustua Kisu ry:n kotia etsiviin kissoihin ja lahjoittaa rahaa hätää kärsiville lajitovereille.

Kissoja silitellessään voi nauttia à la carte -menun annoksia, tuoreita leivonnaisia tai kymmeniä eri kahvi- tai teelaatuja. Purnauskiksessa tarjoillaan myös maailman maukkaimman ja kalleimman kahvin, eli Kopi Luwakin eettistä versiota. Tämä kahvi on kulkenut sivettikissan suoliston läpi, mikä saa aikaan suklaaseen tai karamelliin vivahtavan maun.

Paikan päällä asustavien kissojen kehräyksen lisäksi tämä ainutlaatuinen kahvila tarjoaa myös kissataidetta, kissakirjallisuutta ja kissa-aiheisia tapahtumia.

 

Pupukahvila/3D Crush Café

Pupukahvilassa pääset kokemaan ihanaa puputerapiaa. Kahvila on myös Suomen ensimmäinen 3D-tulostuskahvila! Pupukahvilassa asiakkaat voivat istua ”4D” huoneen lattialla mukavilla tyynyillä ja seurata pupujen touhuja. Kaneille varataan myös herkkuja, joita asiakkaat voivat tilanteen mukaan kaneille ostaa. Kahvilan palveluihin kuuluu 3D-tulostamisen lisäksi 3D-skannaus, 3D-suunnittelu ja normaali paperitulostus. Kahvila on erikoistunut jälkiruokiin. Tällä hetkellä puputerapiaa saa ainoastaan tekemällä varauksen.