Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Riemukas Ratina on seikkailijaperheen kauppakeskus

Mainos

Täydellinen seikkailupäivä jättää jälkeensä hyviä muistoja koko perheelle. Pikkuseikkailijan mielestä kesän paras hetki voi olla herkullinen jäätelö tai vauhdikas lasku liukumäestä. Vanhemmat taas nauttivat sujuvasta, yhdessä vietetystä ajasta palveluiden lähellä. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva kauppakeskus Ratina mahdollistaa koko perheelle riemukkaan leikkipuisto-, shoppailu- ja herkuttelupäivän.

Tekemistä ja kokemista koko perheelle

Tampereen keskustan uusin, kaikille maksuton ulkoleikkipuisto Ratinan Riemu tarjoaa perheen pienimmille vauhdikasta tekemistä, ja vanhemmat voivat nauttia ostoskeskuksen laajasta valikoimasta. Ratinassa on yli 100 liikettä täynnä muotia, sisustusta sekä brändejä, joita ei muualta Tampereen seudulta löydä. Lisäenergiaa ostosseikkailuun antavat lukuisat ravintolat, joista monen terassi on kätevästi näköetäisyydellä leikkipuistosta.

Ratinan Riemussa on leikittävää, kiipeiltävää ja touhuttavaa kaikenikäisille lapsille. Puistossa on myös oleskelualueita. Sadepäivän sattuessa ja rajoitusten salliessa seikkailuja voi jatkaa sisätiloissa. Muumiaiheinen lastenhoitohuone, sisäleikkialue Ratinan niitty, leikkihuone Mini-Ratina tai hohtominigolf ovat varmasti pikkuseikkailijoiden mieleen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva mahtavan valikoiman lelukauppa XS Lelut on täydellinen paikka tuliaisten ostoon.

Mikäli pandemiatilanne sallii, ostoskeskus tarjoaa lauantaisin myös tunnin maksuttoman lapsiparkin, jossa lapset voivat leikkiä koulutettujen hoitajien kanssa.

Vauhtia, hengähdyshetkiä ja yhdessäoloa

Tampereen kesässä piisaa koko perheen seikkailuja Särkänniemestä Varalan Flowparkiin. Yhteinen ostos- ja herkutteluretki onkin luonnollinen jatkumo huvipuistopäivälle. Ratinan kesän pääteemana on ”Täydellinen päivä Ratinassa.” Perheen yhteisten, mukavien kesämuistojen luomisesta onkin tehty mahdollisimman helppoa ja jokaiselle löytyy kivaa tekemistä.
Kauppakeskuksen katolla sijaitsee Tampereen suurin kattoterassi Periscope, jonka 350 asiakaspaikkaa ja huikeat näköalat tarjoavat mukavan hengähdyshetken ostosten ja leikkien välissä. Shoppailupäivän ohessa voi rentoutua myös lähistön puistoissa ja toreilla, tai lähteä yhdessä rannalle.

Kesämatkailijan edut ja tarjoukset

Ratinan mobiilisovelluksen käyttäjät saavat ensimmäisen pysäköintitunnin veloituksetta keskustan suurimmassa parkkihallissa P-Ratinassa. Maksuton sovellus sisältää myös paljon eksklusiivisia mobiilietuja kauppakeskuksen liikkeisiin.

Lomailijan kannattaa hyödyntää myös Ratinan liikkeiden tarjoamat edut Sokos-hotelli Tornin, Villan tai Radisson Blu Tammerin asiakkaille, jotka ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Etuihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.ratina.fi/hotelliedut.

Mainos

 

Päivitetty: 21.05.2021