Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ruokafestivaalit

23.07.2021

Tampere rakastaa ruoka-, viini- ja olutfestivaaleja. Kokosimme herkullisimmat ja kuuluisimmat gastronomiset tapahtumat!

 

Suuret Oluet – Pienet Panimot 1.7.-3.7.2021

Tampereella järjestettävä kolmipäiväinen olutfestivaali on tarkoitettu kaikille oluiden ystäville. Noin parikymmentä suomalaista pienpanimoa tuovat parhaimmat tuotteensa, mikä tarkoittaa yli sataa erilaista pienpanimo-olutta, siideriä, long drinkiä ja virvoitusjuomaa. Tarjolla on myös herkullista ruokaa ja livemusiikkia. Tapahtuman nettisivut löydät täältä.

 

Tamperrada Pintxofiesta 31.8.-4.9.2021

Tamperrada pintxokilpailu on Suomen suurin ravintolafestivaali, jossa valitut tamperelaiset ravintolat tarjoavat viiden päivän ajan parasta gastronomista osaamistaan pieninä ruoka-annoksina eli pinxtoina edulliseen 3€ kappalehintaan. Yleisö kulkee ympäri kaupunkia ja pääsee tutustumaan itselle uusiin ravintoloihin. Tamperradan tarkoitus on nostaa esiin pirkanmaalaisia raaka-aineita, tekijöitä ja ravintoloiden omaleimaisuutta. Lue lisää tapahtumasta täältä!

 

Kansainväliset Suurmarkkinat 9.-12.9.2021

Syyskuussa Hämeenpuistossa järjestettävät markkinat kokoavat yhteen yli 35 eri maan ruokakulttuurit. Tarjolla on muun muassa leipää, juustoja, oliiveja, öljyjä, mausteita ja makeisia. Tutustu tapahtumaan täällä.

 

 

#HungryForTampere