Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ruokafestivaalit

23.06.2020

Tampere rakastaa ruoka-, viini- ja olutfestivaaleja. Kokosimme herkullisimmat ja kuuluisimmat gastronomiset tapahtumat!

 

Street Food Fiesta & Choco Festival 20.-23. elokuuta 2020

Suosittu ruoka- ja suklaafestivaali järjestetään elokuussa. Näillä markkinoilla on tarjolla herkkuja Euroopasta, Afrikasta ja Aasiasta ja tapahtuma järjestetään Hämeenpuistossa. Tänne kannattaa tulla nälkäisenä, sillä valikoimaa on laidasta laitaan suolaisesta makeaan. Ilmaista viihdettä, kuten livemusiikkia, kansallistansseja ja askartelua on tarjolla joka päivä. Lue lisää!

 

Tamperrada Pintxofiesta 1.-5. syyskuuta 2020

Tamperrada pintxokilpailu on Suomen suurin ravintolafestivaali, jossa valitut tamperelaiset ravintolat tarjoavat viiden päivän ajan parasta gastronomista osaamistaan pieninä ruoka-annoksina eli pinxtoina edulliseen 3€ kappalehintaan. Yleisö kulkee ympäri kaupunkia ja pääsee tutustumaan itselle uusiin ravintoloihin. Tamperradan tarkoitus on nostaa esiin pirkanmaalaisia raaka-aineita, tekijöitä ja ravintoloiden omaleimaisuutta. Lue lisää tapahtumasta täältä!

 

Kansainväliset Suurmarkkinat 10.-13. syyskuuta 2020

Syyskuussa Hämeenpuistossa järjestettävät markkinat kokoavat yhteen yli 35 eri maan ruokakulttuurit. Tarjolla on muun muassa leipää, juustoja, oliiveja, öljyjä, mausteita ja makeisia. Tutustu tapahtumaan täällä.

 

Suuret Oluet – Pienet Panimot 10.-12. syyskuuta

Tampereella järjestettävä kolmipäiväinen olutfestivaali on tarkoitettu kaikille oluiden ystäville. Noin parikymmentä suomalaista pienpanimoa tuovat parhaimmat tuotteensa, mikä tarkoittaa yli sataa erilaista pienpanimo-olutta, siideriä, long drinkiä ja virvoitusjuomaa. Tarjolla on myös herkullista ruokaa ja livemusiikkia. Tapahtuman nettisivut löydät täältä.

 

#HungryForTampere