Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Ruokafestivaalit

Tampere rakastaa ruoka-, viini- ja olutfestivaaleja. Kokosimme herkullisimmat ja kuuluisimmat gastronomiset tapahtumat!

 

Kansainväliset Suurmarkkinat 12.-15.5.2022

Toukokuussa Hämeenpuistossa järjestettävät markkinat kokoavat yhteen yli 35 eri maan ruokakulttuurit. Tarjolla on muun muassa leipää, juustoja, oliiveja, öljyjä, mausteita ja makeisia. Tutustu tapahtumaan täällä.

 

Suuret Oluet – Pienet Panimot 25.5.-28.5.2022

Tampereella järjestettävä kolmipäiväinen olutfestivaali on tarkoitettu kaikille oluiden ystäville. Noin parikymmentä suomalaista pienpanimoa tuovat parhaimmat tuotteensa, mikä tarkoittaa yli sataa erilaista pienpanimo-olutta, siideriä, long drinkiä ja virvoitusjuomaa. Tarjolla on myös herkullista ruokaa ja livemusiikkia. Tapahtuman nettisivut löydät täältä.

 

Tamperrada Pintxofiesta 30.8.-3.9.2022

Tamperrada pintxokilpailu on Suomen suurin ravintolafestivaali, jossa valitut tamperelaiset ravintolat tarjoavat viiden päivän ajan parasta gastronomista osaamistaan pieninä ruoka-annoksina eli pinxtoina edulliseen 3€ kappalehintaan. Yleisö kulkee ympäri kaupunkia ja pääsee tutustumaan itselle uusiin ravintoloihin. Tamperradan tarkoitus on nostaa esiin pirkanmaalaisia raaka-aineita, tekijöitä ja ravintoloiden omaleimaisuutta. Lue lisää tapahtumasta täältä!

#HungryForTampere

Päivitetty: 30.12.2021