Ruokafestivaalit - Visit Tampere

Ruokafestivaalit

14.05.2020

Tampere rakastaa ruoka-, viini- ja olutfestivaaleja. Kokosimme herkullisimmat ja kuuluisimmat gastronomiset tapahtumat!

 

 

Tamperrada 1.-5. elokuuta 2020

Elokuussa Tampereella järjestetään Tamperrada – tapahtuma, joka pyrkii nostamaan esiin kokkeja ja pirkanmaalaisen ruoan arvostusta ja tunnettavuutta. Tapahtuman kuuluisin osio on Pintxo-kilpailu, jossa osallistuvat tamperelaiset ravintolat tarjoavat viiden päivän ajan parasta gastronomista osaamistaan pieninä ruoka-annoksina eli “pinxtoina”.  Yleisö kulkee ympäri kaupunkia ja pääsee tutustumaan itselle uusiin ravintoloihin. Siirry Tamperradan nettisivuille tästä.

 

Tampereen Viinikylä 20.-22. elokuuta 2020

Tampereen Viinikylä nousee elokuussa taas Frenckellin sisäpihalle. Luvassa hyvää juomaa, ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa. Viinikylään on vapaa pääsy! Lue lisää Viinikylän sivuilta täältä.

 

Street Food Fiesta & Choco Festival 20.-23. elokuuta 2020

Suosittu ruoka- ja suklaafestivaali järjestetään elokuussa. Näillä markkinoilla on tarjolla herkkuja Euroopasta, Afrikasta ja Aasiasta ja tapahtuma järjestetään Hämeenpuistossa. Tänne kannattaa tulla nälkäisenä, sillä valikoimaa on laidasta laitaan suolaisesta makeaan. Ilmaista viihdettä, kuten livemusiikkia, kansallistansseja ja askartelua on tarjolla joka päivä. Lue lisää!

 

Kansainväliset Suurmarkkinat 10.-13. syyskuuta 2020

Syyskuussa Hämeenpuistossa järjestettävät markkinat kokoavat yhteen yli 35 eri maan ruokakulttuurit. Tarjolla on muun muassa leipää, juustoja, oliiveja, öljyjä, mausteita ja makeisia.

 

Suuret Oluet- Pienet Panimot 10.-12. syyskuuta

Tampereella järjestettävä kolmipäiväinen olutfestivaali on tarkoitettu kaikille oluiden ystäville. Noin parikymmentä suomalaista pienpanimoa tuovat parhaimmat tuotteensa, mikä tarkoittaa yli sataa erilaista pienpanimo-olutta, siideriä, long drinkiä ja virvoitusjuomaa. Tarjolla on myös herkullista ruokaa ja livemusiikkia.

 

#HungryForTampere

Lisää luettavaa

Pubit ja Gastropubit
Ravintolat

Pubit ja Gastropubit

Tässä suosikkimme joihin piipahtamista et varmasti kadu!
Lue lisää
Fine diningia rennolla otteella
Ravintolat

Fine diningia rennolla otteella

Kansainväliset maut ja paikalliset, tuoreet raaka-aineet ovat paras yhdistelmä Tampereellakin!
Lue lisää
Brunssille!
Kahvilat

Brunssille!

Tampereella on tarjolla herkullisia brunsseja.
Lue lisää
Paikalliset herkut
Paikalliset herkut

Paikalliset herkut

Testaa Tampereen erikoisuudet!
Lue lisää