Särkänniemen alueen uudet palvelut -kysely - Visit Tampere

Särkänniemen alueen uudet palvelut -kysely

22.08.2019

 

Särkänniemen alue uudistuu ja laajenee tulevina vuosina. Alueesta tulee entistä monipuolisempi, ympärivuotinen matkailukeskittymä. Suunnitelmissa on esimerkiksi kylpylähotelli, uusia ravintoloita ja Tammerkosken suulle kaavailtu Järviluontokeskus. Päämääränä on helposti saavutettava, laajasti tamperelaisia ja kauempaa saapuvia palveleva elämysalue.

 

Osana Kestävän matkailun Hub -hanketta toteutamme verkkokyselyn alueen tulevaisuuden rakentamisen pohjaksi. Tampereen Yliopiston laatimalla kyselyllä kartoitamme vastaajien nykyisiä matkailutottumuksia, niihin liittyviä ajatuksia ja heitä kiinnostavia palveluja. Tuloksia hyödynnetään yhdessä Tampereen Särkänniemi Oy:n ja kaupungin kanssa alueen kehityksen visioinnissa.

 

Vastaa kyselyyn 19.9.2019 mennessä ja olet mukana kahden hengen rannekepakettien arvonnassa Särkänniemen Karmiva karnevaali -tapahtumaan!
Yhden palkinnon arvo on 55,80 euroa. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta 26.9.2019 mennessä sähköpostilla.

 

 

Lisää luettavaa

14.03.2019
Uudistuvasta Särkänniemestä rakennetaan entistä monipuolisempaa ympärivuotista matkailun ja elämysten keskittymää, ja sen tähtäimessä on olla kestävän matkailun ja elämysten kärkikohde.
31.01.2019
Uudistuvasta Särkänniemen alueesta luodaan ympärivuotista vapaa-ajan, elämysten ja matkailun kärkikohdetta Pirkanmaalle. Monipuolisen palvelutarjonnan lisäksi alueen kehittämisen johtoteemana on vähähiilisyys.
18.06.2018
Vuoden 2020 heinäkuun loppuun kestävässä Kestävän matkailun hub -hankkeessa tavoitteena on muodostaa uudistuvasta Särkänniemen-Mustalahden alueesta yhtenäinen, kansainvälisesti tunnettu ja vetovoimainen keskittymä.