Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Scandic Tampere Station

Moderni kaupunkihotelli palkitulla palvelulla

 

  • 200 trendikästä huonetta aamiaisella
  • 5 kokoustilaa ja lasikabinetti tarjoavat tilat 100 hengelle
  • Bistro Julienne kesäterasseineen

 

Scandic Tampere Station on moderni kaupunkihotelli aivan rautatieaseman ja keskustan ostosmahdollisuuksien vieressä. Hotelli on saanut TripAdvisorin arvostetun Hotel Choise of the Year & Best Service / Hotels in Tampere -tunnustuksen vuosina 2013–2017. Vuonna 2012 rakennetussa hotellissa on seitsemän mukavuudentäyteistä kerrosta. Hotellissa on 200 trendikästä huonetta, joissa jokaisessa on huonekohtainen ilmastointi.

Aamupala, langaton verkkoyhteys sekä saunan käyttö kuuluvat aina yöpymishintaan. Rennon tyylikäs Bistro Julienne kutsuvine kesäterasseineen sekä tunnelmallinen aulabaari pitävät hotellivieraiden nälän ja janon loitolla. Hotellin kaksi asiakassaunaa ja kuntohuone on kuin tehty akkujen lataukseen, lapsiperheille lasten leikkinurkka on ohittamaton paikka. Välttämättömät hankinnat saa hoidettua kellon ympäri Scandic Shopista. Hotellin läheisyydessä oleva Tammelantori on juuri oikea paikka sukeltaa tamperelaiseen tunnelmaan ja maistaa paikallista mustamakkaraa. Lenkkipolkuja tai latuja kaipaava suuntaa lähellä olevan Kaupin mäkisiin maisemiin. Luonto on lähellä myös Joutsenmerkin saaneen hotellin toiminnassa. Yritystilaisuuksiin hotelli tarjoaa viisi kokoustilaa sekä lasikabinetin, joihin pystyy räätälöimään tarpeidenmukaiset kokous- tai juhlatilat 10–100 hengelle. 

 

Mitä tarjoaa?

Modenia yöpymistä, ravintolapalveluja, saunomista ja kokoushuoneita lähellä Tampereen ikonista Tammelantoria ja vehreitä lenkkipolkuja.

 

Tiesitkö?

Hotellille on myönnetty TripAdvisorin Hotel Choise of the Year & Best Service / Hotels in Tampere -tunnustus vuosina 2013–2017.

Yöpymishintaan sisältyy aina aamiainen, langaton verkko, kuntohuone ja asiakassauna.

 

Päivitetty: 13.12.2018