Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Seikkaile Tampereella Supermarsun kanssa!

17.05.2021

Pörröinen ja tiedostava supersankari Supermarsu lentää uuden Supermarsu 2 -elokuvan myötä Tampereelle! Hurmaavan supersankarin voi tavata kaupungissa jo kesällä. 

Supermarsu viihtyy mainiosti Pyynikin kansallismaisemassa, joten sankari on päättänyt esiintyä Pyynikin kesäteatterissa parikymmentä kertaa heinä- ja elokuun aikana. Koko perheen hauska ja ihan pikkuisen jännittäväkin seikkailu Supermarsu ja vieraat viemäristä saa ensi-iltansa 28.6.

Tampere Tunnetuksi ry järjestää tulevana kesänä yhdessä elokuvan tuotantoyhtiön kanssa Supermarsu-bongauskisan keskustan yritysten näyteikkunoissa. “Supermarsun kesäpäivä Tampereella” on jatkumo onnistuneelle ja pidetylle Kaunein Jouluikkuna -kampanjalle. Bongauskisa alkaa 7. kesäkuuta ja jatkuu heinäkuun loppuun. Seuraa Visit Tampereen ja Tampere Tunnetuksi ry:n somekanavia! 

Marsumaista syksyä!

Lisää mukavaa on luvassa syksyllä, kun Tampere-talossa juhlitaan 3. lokakuuta Supermarsu 2 -elokuvan maailmanensi-iltaa. Maailmanensi-ilta nähdään Tampere-talon Isossa salissa ja samalla päästään tapaamaan itse Supermarsua ja uuden elokuvan tekijöitä sekä kuulemaan Tampere Filharmonian elokuvaan nauhoittamaa musiikkia.

Tampere-talon aulassa pääsee samalla kurkistamaan uuden elokuvan kulisseihin Supermarsu 2:n making of -valokuvanäyttelyssä. Tilaisuuden yllätysjuontaja paljastetaan myöhemmin. Elokuvan maailmanensi-ilta on jo myynnissä!

Syyslomaviikolla Vapriikissa järjestetään Supermarsun museopäivä. Silloin kaikki innokkaat marsufanit voivat osallistua luontoaiheisiin työpajoihin ja opastuksiin luonnontieteellisessä museossa.

Supermarsu 2 -elokuvan juliste, jossa on Supermarsu ja pieni pörriäinen

Supermarsu 2 -elokuva saa maailmanensi-iltansa Tampereella.

Lisää mukavaa puuhaa koko perheelle

Fillarisirkus Väinö Linnan aukiolla

24.06.2021 17:00-17:20

Kesäpäivä Piirulla

01.07.2021 12:00-16:00
Uittajankatu 10, Tampere, Suomi

Viiru ja Pesonen Viikinsaaren kesäteatterissa

04.07.2021 14:00-16:00
Viikinsaaren kesäteatteri, Viikinsaari, Tampere, Suomi