Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Seikkaile Tampereella Supermarsun kanssa!

Pörröinen ja tiedostava supersankari Supermarsu lentää uuden Supermarsu 2 -elokuvan myötä Tampereelle! Hurmaavan supersankarin voi tavata kaupungissa jo kesällä. 

Supermarsu viihtyy mainiosti Pyynikin kansallismaisemassa, joten sankari on päättänyt esiintyä Pyynikin kesäteatterissa parikymmentä kertaa heinä- ja elokuun aikana. Koko perheen hauska ja ihan pikkuisen jännittäväkin seikkailu Supermarsu ja vieraat viemäristä sai ensi-iltansa 28.6.

Tampere Tunnetuksi ry järjestää tulevana kesänä yhdessä elokuvan tuotantoyhtiön kanssa Supermarsu-bongauskisan keskustan yritysten näyteikkunoissa. Bongauskisa jatkuu aina heinäkuun loppuun saakka. Lähde siis auttamaan Supermarsua ja etsimään pörriäisiä! Mehiläisiä on karkuteillä runsaasti. Kaikeksi onneksi ne on helppo löytää Supermarsun jättämän kartan avulla. Ratkaistuasi pörriäisten sijainnit, voit osallistua kisaan, jossa voit voittaa voit voittaa lahjakortteja Supermarsun lemppariliikkeisiin! Kartan ja lisää tietoa bongauskisasta löydät Kesä Tampere -sivuilta

Marsumaista talvea!

Lisää mukavaa on luvassa syksyllä, kun Tampere-talossa juhlitaan 20.1.2022 Supermarsu 2 -elokuvan maailmanensi-iltaa. Maailmanensi-ilta nähdään Tampere-talon Isossa salissa ja samalla päästään tapaamaan itse Supermarsua ja uuden elokuvan tekijöitä sekä kuulemaan Tampere Filharmonian elokuvaan nauhoittamaa musiikkia.

Tampere-talon aulassa pääsee samalla kurkistamaan uuden elokuvan kulisseihin Supermarsu 2:n making of -valokuvanäyttelyssä. Tilaisuuden yllätysjuontaja paljastetaan myöhemmin. Elokuvan maailmanensi-ilta on jo myynnissä!

Supermarsu 2 -elokuvan juliste, jossa on Supermarsu ja pieni pörriäinen

Supermarsu 2 -elokuva saa maailmanensi-iltansa Tampereella.

Päivitetty: 28.06.2021

Lisää mukavaa puuhaa koko perheelle

Visit Tampere Tallipihan Joulu Stable Yards' Christmas kuva Laura Vanzo

Tallipihan joulutori

30.11.2021
Tallipiha, Kuninkaankatu 4, Tampere, Suomi

Luomajärven Hevoskievarin Joulumarkkinat

19.12.2021 10:00-14:00
Luomajärven Hevoskievari, Luomajärventie, Ikaalinen, Suomi