Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Suomen korkeimmassa hotellissa myös mukavuus tavoittelee pilviä

 

  • Suomen korkein hotelli loistosijainnilla
  • 305 nykyaikaista huonetta
  • 14 muokattavaa kokoustilaa jopa 700 hengen tilaisuuksille
  • Yli 140-vuotiaiden veturitallien ja uuden hotellitornin uniikki kokonaisuus
  • Kolme ravintolaa ja kattoterassi kaupungin ylle

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa täysin uudenlaisen hotellielämyksen kaupungin ytimessä. Rautatieaseman vieressä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitsevasta Suomen korkeimmasta hotellista on tullut kaupunkisiluetin uusi maamerkki. Uniikissa rakennuksessa 88-metriseen, vuonna 2014 valmistuneeseen hotellitorniin yhdistyvät yli 140-vuotiaat veturitallit. Useiden tamperelaisten yhteystyökumppaneiden kädenjälki näkyy hotellissa elävöittäen sen uniikkia tarinaa entisestään.

Hotelliin, kuten Tampereelle yleensäkin, saapuva kohtaa rennon ja yksilöllisyyttä rakastavan ilmapiirin. Yöpymistilaa hotellissa on 305 modernin huoneen verran. Vieressä ovat kaupungin keskustan palvelut, joista Tullintorin liikkeisiin sekä 600 pysäköintipaikkaan on lyhyt katettu kulkutie.

Persoonalliset kokous- ja juhlatilat taipuvat niin suuriin yritystapahtumiin kuin pieniin intiimeihin neuvotteluihin. Hotellin uudispuolella on neljä kokoustilaa, ja vanhojen veturitallien suojissa Paja Kongressissa on kymmenen muokattavaa kokoustilaa yhteensä jopa 700 hengen tilaisuuksille. Ammattilaisten arvostamaa työtilaa upein näköaloin löytyy myös hotellin 17. kerroksesta Visio Klubista.

Solo Sokos Hotel Tornin kolmen ravintolan tarjonnasta voi valita makunsa mukaista ruokaa ja tunnelmaa. Katutason Paja Bar -seurusteluravintolassa näkyy Manserockin kuumien nimien Popedan, Eppu Normaalin, Yön ja Jonne Aaronin antama suunnittelupanos. Puuhiiligrillin laadukkaiden makujen äärelle puolestaan pääsee katutason Grill it! -ravintolassa. Tampereen ensimmäisestä skybarista, hotellin 25. kerroksen Moro Sky Bar -seurusteluravintolasta on tullut pakollinen näköalakohde Tampereen kävijöille ja asukkaille. Moro Sky Bar suosittuine terasseineen on Suomen korkeimmalla sijaitseva baari. Tamperelaisen kaupunki- ja järvimaiseman lisäksi tamperelaisuus tiivistyy hotellissa tamperelaisten olympiavoittajien Sankarien Seinällä. Pirkanmaalainen taide on puolestaan ottanut paikkansa hotellin jokaisesta kerroksesta, sillä Toni Gallerian Pohjoismaiden suurin taiteen myyntinäyttely esittelee yhden pirkanmaalaistaiteilijan jokaisen hotellikerroksen käytävillä ja hotellihuoneissa.

 

Mitä tarjoaa?

305 nykyaikaista hotellihuonetta, ravintola ja 2 baaria sekä 14 kokoustilaa, joista kaikista välittyy tamperelainen rento tunnelma ja erityislaatuisuus.

 

Tiesitkö?

Suomen korkeimman hotellin 25:een kerrokseen mahtuu 305 huonetta

Neljääntoista kokous- ja juhlatilaan järjestyy omannäköinen tilaisuus jopa 700 hengelle.

 

Päivitetty: 13.12.2018