Siirry sisältöön
Kartta

Tammelan stadion

Upouudella Tammelan stadionilla voit kokea sekä kotimaisia että kansainvälisiä jalkapalloelämyksiä. Stadion toimii kotikenttänä Veikkausliigassa pelaavalle Ilveksen miesten joukkueelle, Kansallista Liigaa edustavalle Ilveksen naisten joukkueelle sekä Kakkosen joukkueille Tampere Unitedille ja TPV:lle. Stadionin uudet puitteet ja sen keskeinen sijainti tekevät siitä täydellisen paikan intensiiviselle urheiluelämykselle. Tammelan stadionin tulevat tapahtumat löydät Tammelan stadionin sivuilta.

Nokia Arena

Tampereen ytimessä sijaitseva Nokia Arena on monipuolisen urheilun keskus. Tämä huippumoderni areena toimii näyttämönä muun muassa jääkiekon, koripallon ja salibandyn huippuhetkille, aina SM-liigan kiihkeistä otteluista EM- ja MM-tason kilpailuihin saakka. Moderni areena luo loistavat puitteet täydelliseen urheiluelämykseen. Katso Nokia Arenan tulevat tapahtumat täältä.

Tampereen stadion (Ratinan stadion)

Tampereen stadion, eli tuttavallisesti Ratinan stadion, on toiminut näyttämönä monenlaisille urheilutapahtumille. Stadionilla on järjestetty niin eritasoisia jalkapallo-otteluita kuin lukuisia yleisurheilukilpailujakin. Keskustassa olevalle stadionille on helppo saapua ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden urheilun seuraamiseen.

Kaupin urheilupuisto

Kaupin vehreässä urheilupuistossa sijaitsevalla Kaupin pesäpallostadionilla pääset nauttimaan Manse-PP miesten ja naisten superpesisjoukkueiden jännittävistä kotiotteluista, joissa huippupelaajat tarjoavat viihdettä koko perheelle. Tulevat ottelut ja lipunmyynnin löydät täältä.

Pyynikin urheilukenttä

Jenkkifutiksen pariin pääsee Pyynikin urheilukentällä, joka toimii Tampere Saintsin kotikenttänä. Tämä historiallisessa miljöössä sijaitseva kenttä tarjoaa unohtumattoman elämyksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Varmista paikkasi katsomossa ja tutustu Tampere Saintsin tuleviin otteluihin täällä.

Hakametsän jäähalli

Suomen ensimmäinen jäähalli, legendaarinen Hakametsän jäähalli, tarjoilee edelleen sykähdyttäviä urheiluhetkiä. Jäähallissa on päästy näkemään jääkiekon cup -otteluiden lisäksi esimerkiksi koripallon ja lentopallon huippuotteluita.