Siirry sisältöön

Kesähotelli Aurora

Aivan Tampereen ydinkeskustassa kohtuuhintaista kesämajoitusta tarjoaa kesähotelli Aurora. Viihtyisä kesähotelli sijaitsee Satakunnankadun varrella entisen hotelli Pinjan tiloissa, Olympiakorttelin välittömässä läheisyydessä. Illan menot ja ruokailutkin hoituvat siis kätevästi samassa osoitteessa. Auroran käytössä ovat Pinjan laadukkaat huoneet, ja tarjolla on sekä yhden, kahden että neljän hengen huoneita. Huoneissa on omat WC:t ja kylpyhuoneet suihkukaapeilla.

 

DomusVirrat

Kesähotelliin pääsee myös Tampereen ulkopuolella. Esimerkiksi DomusVirrat sijaitsee lähellä Runoilijan tien, eli Virroilta Tampereelle kulkevan höyrylaivareitin satamaa. Kesähotellista ei ole pitkä matka Virtain keskustaankaan, ja myös Seitsemisen sekä Helvetinjärven kansallispuistot ovat vain muutaman kymmenen kilometrin päässä.

 

Kesähotelli Mänttä

Toinen kesähotellivaihtoehto Tampereen ympäristössä on Mäntän keskustan tuntumassa sijaitseva Kesähotelli Mänttä. Se toimii 1990-luvulla rakennetun opiskelijatalon huoneissa, joissa on oma WC ja suihku. Kesähotelli Mäntän sijainti on rauhallinen ja hinnat edulliset.