Siirry sisältöön
Kartta

Mänttä-Vilppula tarjoaa kävijälle tänä kesänä ennennäkemättömän runsaan kattauksen kulttuuria. Kuvataidetta on esillä yli 20 näyttelyssä ja kaikenlaisen musiikin ystäville on tarjolla tuhti kattaus: Kevyttä klassista -festivaali), Mäntän musiikkijuhlat, Mäntän urkuviikko sekä uutena tulokkaana tapahtumakartalla MäViFest. Lisäksi Mää oon Mänttästä -kaupunkifestivaali valtaa koko kaupungin heinäkuun lopussa.

Taidekaupunki-kortilla koet enemmän

Taidekaupunki-kortti on yhteislippu, jonka kohteina ovat uudistunut Serlachius Pääkonttori ja Serlachius KartanoMäntän kuvataideviikot sekä maamme ammattikorkeakouluista vastavalmistuneiden taiteilijoiden Kuvataiteen valtakunta -yhteisnäyttely. Yhdellä kortilla näet neljä kohdetta ja yhdeksän näyttelyä sekä saat etuja paikallisista liikkeistä. Kortteja on saatavilla suoraan käyntikohteista. Kortin hinta on 25 euroa.

Lisäksi eri puolilla kaupunkia on kesällä nähtävissä parikymmentä erilaista kiinnostavaa näyttelyä, joihin kannattaa myös tutustua (useimpiin on vapaa pääsy). Tutustu tarkemmin täällä.

Suunnitteletko reissua lasten kanssa?

Lasten kanssa lomailevalle Mänttä-Vilppula tarjoaa tekemistä säällä kuin säällä! On frisbeegolfratoja, minigolfia, värikuulapeliä sekä pumptrack-ratoja ja skateparkkia – uimarantoja, leikkipuistoja ja liikennepuistoa unohtamatta. Huonommalla kelillä voit käydä vaikka keilaamassa, elokuvissa tai 9D simulaattorissa! Katso vinkkejä puuhiin, joista nauttii koko perhe: https://visittaidekaupunki.fi/nae-ja-koe/lasten-kanssa/.

 

Kuvat: Linnea Suutarinen

Artikkeli toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Mänttä-Vilppulan kanssa.