Talven ja kevään 2018 tapahtumia - Visit Tampere

Talven ja kevään 2018 tapahtumia

26.01.2018

Tampere tarjoaa runsaasti tapahtumia ympäri vuoden, ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Kesän tapahtumia odotellessa kokosimme muutamat vinkit tapahtumien kevääseen:

20. – 21.1. Vire – Tampereen terveysmessut
Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta!

2. – 4.2. Asta Rakentaja
Perinteiset rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messut.

15.-18.2. Tampere Chamber Music
Tampere Chamber Music tarjoaa kamarimusiikkia ja hyvinvointia.

16.-17.2. Valoa Festival
Monipuolisesta ja kunnianhimoisesta artistikattauksestaan tunnettu Valoa Festival järjestetään historiansa kahdeksatta kertaa, ja tällä kertaa esiintyjiä nähdään jopa kuudesta eri maasta! Musiikkiohjelmiston lisäksi kaupunkifestivaalin yhteydessä toteutetaan näyttävästi valaistuja jääinstallaatioita sekä ilmaisohjelmaa.

1. – 4.3. Lantrek
Suomen suosituimpiin peli- ja nuorisotapahtumiin kuuluva LanTrek valloittaa jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

3.3. Fest Afrika Winter Jam
Fest Afrika tuo lämpimän tuulahduksen Afrikasta maaliskuussa Tampereen Klubille! Esiintymässä Aslay ja Daddy Ous Band.

7. – 11.3. Tampere Film Festival
Tampereen elokuvajuhlat tuo yhteen yli 30 000 elokuva-alan intoilijaa, ammattilaisista amatööreihin ja tapahtuma on maailman kolmen tärkeimmän lyhytelokuvafestivaalin joukossa.

9. – 11.3. Tampere Junior Indoor Games
TJIG on perinteinen nuorten kansainvälinen hallikisa, joka on saavuttanut viime vuosina massatapahtuman mittasuhteet. Vuosittain TJIG:hen osallistuu reilut 1600 kilpailijaa.

21.-25.3. Tampere Kuplii
Tampereella kuplii jälleen keväällä 2018, kun hyvän mielen sarjakuvafestivaali pyörähtää käyntiin jo 12. kerran. Festivaalin teema on tällä kertaa Lasten sarjakuvaa?

22.-24.3. Tomaatteja! Tomaatteja!
Stand up -festivaali valtaa Tampereen 31 koomikon voimin!

7.-8.4. Hevoset
Hevosalan yhteen kokoava ja jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo 10. kerran

11.-15.4. Tampere Biennale
Finland Festivals on valinnut Tampere Biennalen Vuoden festivaaliksi 2018!

14.-15.4. Hot Rod & Rock Show
Komeita autoja, makeita moottoripyöriä ja musiikkia lapsille sekä aikuisille

20.–22.4. Supermessut
Kevään 2018 Supermessujen teemoja ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, Design- ja käsityötori, Keräily sekä upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta.

15.-19.5. MUKAMAS 2018 – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali
kokoaa Tampereen näyttämöille kotimaiset ammattinukketeatterit ja lisäksi alansa huiput eri puolilta maailmaa. Festivaalilla nähdään, kuullaan, tehdään itse ja osallistutaan täysillä. Ohjelmaa on paitsi lapsille myös aikuisille ja kaikille kiinnostuneille ikään katsomatta.

19.5. Future Energy Festival
Tekno-, dance- ja drum & base -musiikin räjähtävä kokonaisuus palaa koettelemaan Pakkahuoneen kestävyyttä isompana kuin koskaan!

19.5. Likkojen lenkki
Likkojen lenkin 30-vuotista taivalta juhlitaan vuonna 2018 ja lenkin päätteeksi likkoja viihdyttää Elastinen, Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari

22.–27.5. Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali
Vuodesta 1997 järjestetty Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaali tarjoaa ajankohtaisen otoksen kotimaisen nykytanssin virtauksista. Tanssivirtaa on ikkuna Suomen nykytanssiin, teosten kierrätysareena vakiintuneille tekijöille ja esittäytymispaikka uusille ammattilaisille.

4-10.6. Tampere Guitar Festival
Klassista kitaraa ja mestarikursseja ympäri Tamperetta – kitara soikoon jälleen