Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tampere-talo

12.12.2018

Pohjoismaiden suurin kongressi- ja kulttuurikeskus täynnä koettavaa

 

  • Pohjoismaiden suurin kongressi- ja kulttuurikeskus
  • 5 000 m² kokouksille, messuille ja konserteille
  • 1952 henkilön Iso sali ja 1 500 m² monitoimitila, yhteensä 20 erikokoista tilaa
  • Seitsenkertaisesti palkittu Suomen parhaana kongressitalona
  • Tapahtumatilojen lisäksi Muumimuseo ja Tampere Filharmonia -sinfoniaorkesteri
  • Courtyard by Marriott -hotelli avautuu loppuvuonna 2019

 

Tampere-talo on maineikas elämystalo, jossa järjestetään lähes tuhat erilaista tapahtumaa, kokousta ja konserttia vuodessa. Tampere-talo on seitsenkertaisesti Suomen parhaana palkittu kongressitalo, jonka 31 000 m² tarjoavat monipuoliset, muokkautuvat ja käytännölliset tilat niin pienille kuin isoille yritystapahtumille. Tapahtumatilojen lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat ravintola Tuhto sekä kiinnostavaa kotiinviemistä tarjoava Tampere-talo Shop. Ravintola kattaa niin juhla- kuin cocktailtilaisuudet ja toimittaa tarjoilut tarpeen mukaan myös näyttely- tai messuosastoille. Keittiö panostaa lähi- ja luomuruokaan yhdistellen kansainvälisiä makumaailmoja pirkanmaalaisiin herkkuihin. Tampere-talon kattopuutarhassa kasvatettavat kasvikset ja mehiläiskennojen hunaja ovat todellista lähiruokaa.

Tampere-talon katon alta löytyvät myös maailman ainoa Muumimuseo sekä Tampere Filharmonia, joka on Suomen ainoa pääkaupunkiseudun ulkopuolinen täysikokoinen sinfoniaorkesteri. Vuoden 2019 loppupuolella Tampere-talon tarjontaan kuuluvat myös hotellipalvelut, kun 229-huoneinen ja 11-kerroksinen Courtyard by Marriott -hotelli avautuu aivan talon kylkeen.

Tampere-talon 1500 neliömetrin messualue tarjoaa toimivan kokonaisuuden hyvinkin erilaisille yritystapahtumille ja messuille. Vuonna 1990 toimintansa aloittaneen Tampere-talon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus tapahtumajärjestämisestä.  Toimivien puitteiden lisäksi tapahtumaa ovat turvaamassa kansainvälisen tason täyttävä turvaluokitus sekä oma turvallisuusalan elinkeinolupa. Yritystilaisuuksien onnistumisen tukena on 20 erilaista juhla-, kokous- ja koulutustilaa sekä auditoriota 20–2000 ammattilaisen tapahtumalle. Koko talon kapasiteetti on 5000 henkeä. Yksin Ison salin kapasiteetti on yli 1950 henkilöä. Sisätilojen yksilöinnin lisäksi koko kongressitalon ulkopinta voidaan elävöittää juuri tapahtuman värit sisältävällä näyttävällä valaistuksella ja tunnuksilla. Lisäksi tapahtuman tunnelma saadaan välitettyä laadukkaan livestriimauksen tai tallennustekniikan avulla. Talon sisäinen kongressitoimisto Tavicon on apuna käytännön tapahtumapalveluissa, kuten ilmoittautumisessa ja tulkkauksessa. Talon museo- ja konserttitarjonta mahdollistaa kulttuurin ja hemmottelun yhdistämisen osaksi bisnestapahtumaa.

Vaikka Tampere-talo sijaitsee aivan keskustassa, on luonto silti lähellä. Tapahtumakeskusta ympäröivä puisto välittyy myös sisätiloihin suurista ikkunoista. Tampere-talolle on myönnetty Joutsenmerkki, pohjoismainen ympäristömerkki. Tampere-talon monipuolinen ja elämyksellinen tarjonta mahdollistaa laajan tyytyväisen kävijäkunnan ja sen, että jokainen löytää itselleen sopivan arjen riemastuttajan yhden katon alta. 

 

Mitä tarjoaa?

Tapahtumia, kongresseja, yritystilaisuuksia ja konsertteja yli 28-vuoden kokemuksella.

 

Tiesitkö?

Tuhat erilaista tapahtumaa, kokousta ja konserttia vuodessa. 

Tampere-talon viereen avautuu Courtyard by Marriott -hotelli loppuvuonna 2019.