Tampere-talon kevätkausi 2018 - Visit Tampere

Tampere-talon kevätkausi 2018

26.03.2018

Koe Tampere-talon riemastuttavat ja koskettavat hetket keväällä 2018. Tässä muutamia poimintoja:

 

Teetanssit
Laadukkaasta tanssiaismusiikista vastaa 12-henkinen Kotkien puhallinorkesteri.
1.2., 1.3., 5.4., 3.5. klo 15.-16.30
Tampere-talo, Aulaklubi

Tampere-talo toivottaa seniorit tervetulleiksi tasokkaisiin Teetansseihin. Talo tarjoaa tulijalle ilmaiset iltapäivätanssit, laadukkaan livemusiikin sekä lämminhenkisen teetarjoilun. Teetanssit tarjoavat helposti lähestyttävän ja hienon tanssikokemuksen Tampere-talon aulassa aina kuukauden ensimmäisenä torstaina. Ensimmäisen kerran tanssitaan 1.2. klo 15. Teetansseihin on kaikilla vapaa pääsy.

 

Tommy Hellsten & Tommi Kalenius: Kasvotusten
La 14.4 klo 18
Tampere-talo, Iso sali

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat yhteisen Kasvotusten-kiertueen. Ilta ei ole puhetilaisuus tai konsertti, vaan vuorovaikutuksellinen hetki elämäntarinoille, kohtaamiselle ja lauluille..

 

Shaolinin Kung Fu –munkit
Ma 16.4. klo 19
Tampere-talo, Iso sali

Tampere-talon lavalla nähdään yli kahdenkymmenen taiturimaisen munkin show, joka sisältää monien eri itämaisten itsepuolustus- ja taistelulajien esityksiä sekä huikeaa tasapainottelua ja mielenhallintaa. Shaolin-munkkien esityksessä yhdistyvät perinteinen Shaolin Kung Fu ja viimeiseen piirtoon asti hiottu koreografia sekä dramaattinen valo- ja äänimaailma, jotka luovat katsojien eteen henkeäsalpaavan tunnelman monien vuosisatojen takaisesta itämaisesta maailmasta.


Angelika Klas: Tango Piazzola
Pe 20.4. klo 19.30
Tampere-talo, Pieni sali

Tango Piazzolla -juhlakonsertissa kuullaan upeita tulkintoja Astor Piazzollan verevistä lauluista ja virtuoottisista instrumentaaliteoksista sekä uusia näkemyksiä suomalaisiin ja kansainvälisiin tangoklassikoihin tango nuevon – uuden tangon ja Piazzollan jalanjäljissä. Angelika Klas tunnetaan erityisen monipuolisena artistina jonka ohjelmisto ulottuu ooppera-ja kamarimusiikista tangoon ja iskelmään. Hänet tunnetaan erityisesti tangon ja Astor Piazzollan ainutlaatuisena tulkitsijana.


Johnny Logan
La 21.4. klo 19
Tampere-talo, Iso sali

Ahkerasti ympäri Eurooppaa ja Euroviisu-maita konsertoiva Johnny Logan, oikealta nimeltään Seán Patrick Michael Sherrard (s. 1954) on irlantilainen laulaja, joka on profiloitunut erityisesti Euroviisuvoittajana. Hän on voittanut Eurovision laulukilpailun kahdesti laulajana ja kerran kappaleen säveltäjänä. Uransa aikana Logan on julkaissut 40 singleä ja 19 albumia, viimeisimpänä It is What It Is toukokuussa 2017.

 

Wienin filharmonikot
La 28.4. klo 19
Tampere-talo, Iso sali

Orkesterivierailu maailman huipulta: Wienin filharmonikot konsertoivat Tampere-talossa huhtikuussa 2018! Maailman ainutlaatuisimmaksi musiikki-instituutioksi kuvattu 175 vuotta vanha Wienin filharmonikot lukeutuu maailman huippuorkestereihin. Sen traditiot ja konsertit ovat maailmanlaajuisesti seurattuja ja lähetettyjä. Kapellimestarilegenda Zubin Mehta johtaa Wienin filharmonikkoja nyt ensimmäisen kerran Suomessa. Wienin filharmonikkojen Tampereen vierailu toteutuu Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.


Talossa Ismo Alanko -festivaali
4.-6.5. Tampere-talo

Tampere-talossa järjestetään 4.-6. toukokuuta 2018 oma festivaali rokin kreiville, Ismo Alangolle. Tapahtumassa on luvassa Ismo Alangon konsertit Tampere Filharmonian solistina, yksin sekä yhtyeen kanssa. Lisäksi Tampere-talo tarjoaa läpi viikonlopun ilmaisohjelmaa, jossa kävijöillä on mahdollisuus tutustua Alangon huikeaan uraan ja syventyä hänen taiteensa erilaisiin puoliin.


Tero Saarinen & Kimmo Pohjonen: Breath
La 12.5. klo 19
Tampere-talo, Iso sali

Koreografi-tanssija Tero Saarinen ja säveltäjä-harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen juhlivat BREATH-yhteisteoksensa kotimaan ensi-iltaa Tampere-talossa. Vahvasta esiintyjyydestään tunnetut ja kansainvälistä menestystä niittäneet taiteilijat ottavat teoksessa toisistaan mittaa äänen ja liikkeen voimaverkossa. Työryhmässä mukana ovat myös muun muassa valo- ja lavastussuunnittelija Mikki Kunttu ja pukusuunnittelija Teemu Muurimäki.

 

Catedral
La 30.6. klo 19
Tampere-talo, Iso sali

Catedral on, Juan Dolores Caballeron sanoin, “liturgia naisen kärsimyksestä ja vapautuksesta”. Patricia Guerreron tanssin pyhä liturgia kutsuu pohdiskelemaan naisiin kohdistuvaa epätasa-arvoa uskonnon muodostamaa taustaa vasten. Esityksen suuria teemoja ovat mystisyys, sorto, uhraukset ja uskomusten maailmat, sekä dialogi jumalallisen ja saatanallisen, pyhän ja maallisen välillä.

 

Tampere-talon kaikki tapahtumat löydät Tampere-talon tapahtumakalenterista.

Muista myös Tampere Filharmonian konsertit!

Tampere Hall Outside View

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55, Tampere
Lue lisää