Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tampereen yliopisto

Monitieteelliseltä keskustakampukselta tapahtumatilaa jopa 5 500 asiantuntijalle

 

  • Keskustakampuksella tapahtumatilaa 5 500 asiantuntijalle
  • Yli 100 tilaa, joista suurin juhlasali 645 vieraalle
  • Suomen monitieteisin tutkimusyhteisö
  • Korkeakouluyhteisössä yli 35 000 opiskelijaa ja 5 000 asiantuntijaa

 

Tampereen yliopisto muodostaa yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa Suomen toiseksi suurimman korkeakouluyhteisön, johon kuuluu yli 30 000 ylemmän asteen opiskelijaa ja lähes 5000 asiantuntijaa. Yliopistossa tehdään työtä yhteiskunnan suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi ja uusien mahdollisuuksien luomiseksi. Johtotähtiä ovat huippututkimuksen ja innovaatioiden yhdistäminen, elinikäinen oppiminen ja monitieteinen kumppanuus sekä ainutlaatuinen elinkeinoelämän ja julkisen sektorin soveltamisosaaminen. Tampereen korkeakouluyhteisön osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta – ja vahvuutena näiden yhdistäminen. 

Tiivis ja hyvin organisoitu vuorovaikutus sidosryhmien kanssa sekä eri tieteenaloja yhdistävät monialaiset tutkimus- ja kehitysalustat ja -ohjelmat mahdollistavat huipputieteen ja soveltavan tutkimuksen yhdistämisen sekä linkittymisen eriasteisiin käytännön innovaatioihin. Tutkimus yhdistetään akateemiseen ja ammatilliseen koulutukseen sekä elinikäiseen oppimiseen ja asiantuntijuuteen korostamalla tutkittuun tietoon perustuvia hyviä käytäntöjä.

Opiskelijoille mahdollistetut joustavat ja yksilölliset opintopolut tuottavat syvää asiantuntemusta, keskinäistä ymmärrystä ja monialaisten kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Tampereen yliopiston keskustakampuksella on tarjota opetustilaa kerralla jopa 5500 henkilölle. Valittavana on yli sata tilaa, joista suurin juhlasali soveltuu 645 vieraalle. Monipuoliset ja erikokoiset tilat soveltuvat niin yritys- ja asiantuntijatapahtumiin kuin neuvottelu-, tapahtuma- ja juhlatiloiksi. Yliopistokampuksella akateemisen ilmapiirin innostuva analyyttisyys tulee osaksi jokaista tapahtumaa.

 

Mitä tarjoaa?

Suomen toiseksi suurimman yliopiston keskustakampus tarjoaa yli 100 tapahtumatilaa.

 

Tiesitkö?

Korkeakouluyhteisössä on yli 30 000 ylemmän korkea-asteen opiskelijaa ja lähes 5000 asiantuntijaa.

Keskustakampus tarjoaa opetustilaa yhteensä 5500 henkilölle.

 

Päivitetty: 18.06.2021