Siirry sisältöön

2022 jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella 13.5.-29.5.2022. Tutustu Tampereen pub- ja gastropub -suosikkeihin, joissa voit pitää hauskaa, viettää aikaa porukalla ja nauttia kisatunnelmasta.

Panimoravintola Plevna toimii Finlaysonin historiaa huokuvassa miljöössä. Plevnan yhteydessä toimiva panimo valmistaa käsityönä lukuisia olutlaatuja ja siidereitä. Näitä pienpanimo-oluita kannattaa tulla maistamaan kauempaakin. Ruokalistalta löytyy muun muassa saksalaistyyppisiä makkara-annoksia, pihvejä, kalaa ja kasvisruokia. Täällä eivät jano ja nälkä vaivaa!

Olutlaseja ja pulloja Gastropub Tuulensuun pöydällä. Taustalla näkymä ikkunasta hämärään Hämeenpuistoon ja kaupungin valoihin.

Gastropub Tuulensuu on belgialainen helmi Tampereen Hämeenpuiston laidalla. Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Gastropub Tuulensuu on belgialaistyylinen gastropub, joka on valittu monesti Suomen parhaimmaksi olutravintolaksi. Tuulensuussa on tarjolla maistuvaa ruokaa sekä pieneen että isoon nälkään. Muista myös maistaa gastropubin kuuluisia etanoita!

Gastropub Soho taas on brittiläistyylinen sporttipubi. Sohossa on mittava olut- ja siiderivalikoima. Soho tunnetaan visojen, live-musiikin ja sportin kotipaikkana.

Olutravintola Konttoriin on vain reilun viiden minuutin kävelymatka Nokia Arenalta. Konttorin leppoisassa tunnelmassa ja huikean olutvalikoiman äärellä viihtyvät myös penkkiurheilijat, sillä urheilua näytetään isolta screeniltä.

Brittiläistä, irlantilaista ja rokkareita

Old Mates on vain kivenheiton päässä Nokia Arenalta. Tämä tunnelmallinen olohuone on omiaan kaikille brittipubien ystäville. Old Matesin ruokalistalta löytyy perinteisiä annoksia fish and chipsistä jauhelihapaistokseen. Myös aamupalaa papuineen ja paahtoleipineen tarjoillaan koko päivä!

Teerenpeli sijaitsee aivan Tampereen ytimessä ja tunnetaan paitsi oman panimon tuotteista myös monipuolisesta live-ohjelmasta. Nälkä sammuu samassa osoitteessa, kun tilaat esimerkiksi TeerenDelin herkkukerrosleivän.

Vai maistuisivatko rokkareiden suosikkiannokset? Suuntaa silloin Paja Bariin, joka sijaitsee Torni-hotellissa, aivan Nokia Arenan kupeessa.

Irkkupubi O’Connell’s löytyy heti rautatieaseman läheisyydestä. O’Connell’s tarjoilee juomien lisäksi laadukasta pubiruokaa pienistä hiukopaloista suurempiin aterioihin. Täällä maistuvasta pubiruoasta nauttivat myös kasvissyöjät ja vegaanit!