Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Tasokasta take away -ruokaa Tampereen seudun laaturavintoloista

Take away -valikoimasta löytyy nautittavaa niin lounaalle, illalliselle, juhlintaan kuin brunssillekin – joko noutoruokana tai kuljetettuna. Toki ravintoloissa voi nauttia ruuista paikan päälläkin, vaikka aukioloaikoja on rajoitettu.

 

Laadukkaita ravintola-annoksia useammankin ruokalajin mitalta

 

Italialaisen ravintola Piemonten takea way on ollut sellainen menestystarina alusta asti, että sen annetaan jatkua edelleen. Ravintolan verkkokaupan valikoimassa on useita erilaisia annoksia, joista mieleisensä menukokonaisuuden koostaa.

Sorsapuiston laidan Sasor palvelee take away -annoksin likimain koko annosvalikoiman mitalta. 

Tiiliholvilla on valikoimissa myös à la carte take away menu. Mitä herkkuja tekisi mieli nauttia ensin?

Ravitsemisliike Aistin halutut à la carte -herkut palasivat take away annoksiksi. Vain lämmitys ja pääset herkuttelemaan!

 

Annoksia ajatuksella

 

Kauppahallin ravintola LEO kokkaa edelleen luomu-annoksiaan kauppahallissa nautittaviksi tai mukaan noudettaviksi. Kauppahallissa myös Eurolohi, Ohana Grille, Herkkuveräjä ja 4 vuodenaikaa.

Cafe Pispalasta saa viikolla lounasta tai viikonlopuksi herkullisen amerikkalaistyylisen aamiaisen pannukakkuineen.

Lempäälässä sijaitsevan maalaiskartanopuitteisen Vaihmalan Hovin keittiössä kokataan jatkossakin herkullista ruokaa mukaan otettavaksi. Kurkkaa vaihtoehdot Vaihmalan Hovin sivuilta!

 

Rentoa ruokaa ja runsaita makuja

 

Koskikeskuksessa sijaitseva Los Pollos on tunnettu mehevästä kokonaisena grillatusta kananpojasta. Sitä ja ravintolan kaikkia muitakin annoksia voi tilata kotiin tai noutaa vaikkapa työpaikalla syötäväksi. 

Legendaarinen Siipiweikot Tampere sekä Tampella tarjoavat tavalliseen tapaan herkkuja niin take awayna kuin kotiinkuljetuksellakin.

Manhattan Steak Housen tirisevät pihvit ja muut annokset saa kotiin kuljetettuina.

 

Mättömeininkiä ja muhkeita burgereita

 

Akseli Herlevin gourmet-hampurilaisketju Naughty BRGRin tuhmat burgerit ovat erittäin korkean kotimaisuusasteen noutosyötäviä.

Social Burgerjointin burgereissa pihvi on aina pääroolissa, oli se sitten naudasta, kanasta tai lohesta.

Burgereita piisaa pilvin pimein myös Zarillojen take away -tarjonnassa. Verkkokauppakoriin voi klikata burgereiden lisäksi myös esimerkiksi fajitaksia, siipiä ynnä muuta rentoa haukkailtavaa.

Pancho Villasta löytyy burgereiden lisäksi mukaan tietenkin myös meksikolaisia tacoherkkuja ja quesadilloja sekä annoksia parilalta.

 

Pizzaa jokaiseen makuun

 

Tampereen vanhimman pizzerian, Pizzeria Napolin take away -tilaukset voi tehdä sekä paikan päältä että puhelimitse. 

Sitkon mieltä kohottavaa pizzaa voi tilata kotiin. Täällä leivotaan pizza alusta asti itse.

Tietenkin kannattaa muistaa myös Kotipizzan kotzonet, monsterit ja lankkupizzat paikan päältä noudettuina tai kauemmaskin kuljetettuina.

 

Kahvilatarjontaa, raikkaita salaatteja ja kevyempää purtavaa

 

Bistro Naapurista löydät juuri sinulle valmistetut salaatit, kevyen ruokaisat annokset, smoothiet ja herkkuhetkiin ihanat kakut.

Café Gopalin listalla on maistuvaa vegaanista kasvisruokaa, herkullisia maidottomia ja munattomia leivonnaisia, erikoiskahveja sekä muita kahvilatuotteita.

Purebite kokkaa raikkaita Aasian ja pohjolan makuja miksaten. Valikoimassa on nopeasti valmistuvia wokkeja, salaatteja sekä aasialaisia kesärullia. Annoksia voi noutaa tai tilata.

Aloha Ramenin take away -maut ovat kuin kulhomatka pois  arkitodellisuudesta. Ramen on ravintolan päätuote, mutta mukaan tai kuljetettuna keittiöstä sinkoutuu myös mm. dumplingeja ja bowleja.

Japanilaisten makujen parissa operoi Fujimi, jonka sushi valmistuu käsityönä myös koteihin kiidätettäväksi tai mukaan noukittavaksi.

Idyllisestä Tallipihan Kahvilasta lähtee mukaan laskiaispullat, vohvelit ja kuumat juomat. Remontin valmistuttua helmikuun lopulla 2022 jälleen keitot, talon salaatit, kakut ja piirakat sekä ruokaisat suolaiset piirakat ja käsin leivotut korvapuustit palaavat valikoimiin.

 

Ruokajuomat ravintolasta tai lähipanimolta – Kotona kotimaista

 

Koska monella ravintolalla on myös alkoholijuomien ulosmyyntioikeudet, voi passelit ruokajuomat ostaa kyytiin samalla reissulla. Jos ei samasta ravintolasta, niin ehkä viereisestä tai sitten suoraan panimolta. Juomia mukaan myyvät esimerkiksi Gastropub Tuulensuu, Hopping Brewsters Beer Company, Kievari Kahdet KasvotGastropub Soho, Kaleva Brewing Company, Panimoravintola Plevna, Pyynikin KäsityöläispanimoSisko ja sen Veli sekä Pub Kultainen Apina.

 

Lisää take away -tarjontaa Tampereen seudulla:

 

Il Posto, Maka Sushi, Onni ja Leo, Tampereen Eurolohi, Zeytuun, Shanghai, Faasai, Edun Herkkukeidas.

 

 

Päivitetty: 14.01.2022

Take away ravintoloita Tampereen seudulla